Vilkår

Vilkår

Jeg har tilstræbt nogle vilkår, der rummer maksimal fleksibilitet og frihed for dig, uden at det går ud over mine muligheder for at få tingene til at fungere i Mosaic. 

På samme måde som med en teaterbillet er købet i udgangspunktet bindende, når du køber en plads på et kursus eller en session. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sælge eller give din plads videre til en anden.

Har du købt en plads på NLP- eller Enneagramuddannelsen, og bliver du forhindret i at deltage på et modul eller en dag, er du velkommen til at deltage på modulet/dagen næste gang, uddannelsen afholdes.

Er du tilmeldt Boostklubben, kan der være en dag, hvor du ikke kan deltage. Det er selvfølgeligt ærgerligt, men du kan trøste dig med at gruppesjælen arbejder for dig og du vil blive opdateret af de andre i delingsrunden næste gang klubben mødes. Er der en anden boostklub/ rent opstillingskursus indenfor den periode, som du er tilmeldt Boostklubben, er du velkommen til at deltage gratis der i stedet. Dette gælder i udgangspunktet ikke temakuser som fx Indre Kritiker.

I særlige tilfælde kan klippekort til terapi/coaching refunderes mod betaling af fuld pris for de brugte sessioner. Generelt gælder at klippekort ikke refunderes ud over det regnskabsår, hvor de er købt. Klippene skal (med mindre andet aftales) være brugt indenfor 3 år efter køb. Købte klip kan i mange tilfælde gives til en anden person, fx en datter/søn/kollega.

Ved coaching/terapi skal afbud generelt ske senest dagen før inden kl. 14 på sms (50 50 82 80) – sker det senere betales for den bestilte tid, da jeg ikke kan tilbyde tiden til en anden med så kort varsel. I mange tilfælde er afbud dog ikke nødvendigt – i stedet kan sessionen gennemføres online over Zoom, FaceTime eller telefon på anden måde, fx ved barns sygdom eller store mængder sne i indkørslen.

I nogle tilfælde kan man konvertere køb af et produkt til et andet. 

Benytter du ratebetaling ved dit køb, binder du dig for betaling af hele beløbet.

De generelle regler kan ændres ved særlige aftaler – hør mig derfor ad, i forhold til dit behov.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!