Uforklarlig barnløshed

Jeg hjælper med den psykologiske, følelsesmæssige og næringsstofmæssige sundhed, som ofte er de områder, der driller, når barnløsheden er uforklarlig. 

At være uforklarlig barnløs betyder ‘blot’ at lægerne ikke kan forklare, hvorfor I ikke er gravide endnu. 

Men det behøver ikke være så mystisk, som man godt kan føle, når man har fået den diagnose. Årsagen til jeres uforklarlige barnløshed kan nemlig ligge uden for lægers faglige kompetence- og erfaringsområde og kan fx dreje sig om næringsstoffer på celleplan. Der kan også være stress og blokeringer på det psykiske, epigenetiske og spirituelle niveau. Når jeg arbejder med uforklarligt og ufrivilligt barnløse beskæftiger jeg mig med fagområder som læger normalt ikke kender til; psykologiske, det psykosomatiske, psykospirituelle og evidens og testbaserede ernæringsmæssige. 

Parterapi for ufrivilligt barnløse

Du havde sikkert forventet at et barn skulle være en naturlig forlængelse af at elske og ville hinanden. Det skulle være let og naturligt, men det er svært – det er et chok

Svære følelser opstår. Følelser, som du måske ikke har kendt til i det omfang før fx afmagt, tristhed, skam, skyld, afsky eller vrede. Det kan påvirke din selvopfattelse og opfattelse af din partner – både som kvinde og som mand. Måske reagerer du på måder, som er svære for dig selv at genkende – og for partneren at rumme.

Samtaler med par

Det drejer det sig om støtte til parforholdet og jeres glæde ved at være sammen. I sætter hver især ord på jeres udfordringer og de løsninger I ser. Jeg støtter op om kommunikationen og skaber støttende forandringer for jer. En session varer 1 1/2 time, så I begge kan komme fuldt til orde. 

Individuelle samtaler

Der er stor fordel i individuelle samtaler, hvor vi kan gå mere i dybden, end vi kan når din partner er med. Måske er der noget du gerne vil arbejde med, som du ikke har lyst til at din partner er en del af – eller måske er det bare ikke relevant for partneren at deltage i. Sessioner af 1 time.

Send mig en besked eller book en tid 

11 + 12 =

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!