Temaaftener og minikurser

Kom og prøv systemiske konstellationer og familieopstillinger. Vi starter med starten, så alle kan være med.

En temaaften er en introduktion til familieopstillinger, andre typer opstillinger og til systemisk tankegang

– med aftenens særlige tema i fokus.

Vi starter hver gang med starten, så alle kan være med. Ingen specielle forudsætninger. Din investering: 250 kr. Rabat: Tag en ven/kollega med og spar 50% – 250 kr for jer begge tilsammen. Gratis for nuværende og tidligere boostklubmedlemmer, der tager en ven med. Gratis for klienter, der har et aktivt rabatkort til terapi og coaching. Adresse: På Frederiksberg i Mosaics lyse dejlige lokaler Dalgas Boulevard 13, 4. tv. Temaaftenen flyttes online hvis vi lukkes ned igen. (Det betyder, at du får tilsendt et link, som du bare skal klikke på, for at komme ind i mit online kursuslokale).

 

Mandag d. 12/4 kl 16.00-18.30 

Sæt mig i ørerne og lyt til mit podcast om familieopstillinger og nedarvede traumer

Læs flere udtalelser om online opstillinger fra tidligere kursister her 

Prøv familieopstillinger (traumearbejde) og andre opstillinger – online!

Opstillinger og familieopstillinger giver indsigt og opløser de bagvedliggende blokeringer/traumer. Dem, der ligger bag dine problemer, dine tanke-føle-handle mønstre og bag de følelser, der stikker af med dig. Sådan kan du skabe ægte forandringer og frihed indefra.  

Har du lyst til at afprøve en online opstilling? Så kom med her! Det er jo nyt for mange, at vi kan lave opstillinger på denne måde, og derfor kan der være mange forestillinger og fordomme (domme på forhånd).

Da den eneste måde at finde ud af om forestillingerne holder vand, er ved at prøve det af, laver jeg denne mulighed for dig.

Jeg tøvede selv meget ift online opstillinger, men er virkeligt blevet positivt overrasket. Feltet er jo ubegrænset, og det at sidde hjemme gør mange mennesker mere trygge. Det tillader på en måde stor/større autencitet, hvilket set fra en udviklingsvinkel er positivt. Kom selv med og prøv det af!

Jeg starter med lidt teori og derefter laver vi typisk en opstilling for en deltager, som vi finder ved lodtrækning. Spred rygtet og tag dine venner med! Tilmeld dig på sms til 50508280 – og skriv din mailadresse, som jeg kan sende et zoonlink til.. Det er gratis. Vi ses!

Relationsbøvl kan undersøges med familieopstillinger

Giv jer selv en reel ny chance!

Bøvl og problemer i private eller professionelle relationer, kan ikke altid reduceres til kun at dreje sig om de 2 mennesker, der er involverede.  Problemerne har systemiske rødder, som skal findes og (for) løses for at I har en reel ny chance. Det gør vi med en opstilling. Denne aften får du den fulde forklaring.

Og dette gælder uanset om bøvlen er i parforholdet, i relationen til dit barn, til din mor/far/søster/bror, til din bonus datter/ søn, til din kollega, medarbejder, chef, kunde eller veninde/ven.  

Og det spændende er, at du kan lave en opstilling selv – den anden del af den bøvlede relation behøver ikke at deltage.  

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at få ryddet op i relationsbøvl – i tide. Og jo, jeg ved godt at det ofte virker som om, det er den anden, der er helt galt på den. Men sagen er, at der ikke kan være et problem, uden at du også selv har en andel. Og da du har det, kan du også selv vælge, om du vil løse det.

Får relationsbøvl lov at fortsætte – og vokse – sætter den sig til stress, dårligt samarbejde, ringere resultater og måske fyring/opsigelse på jobbet. Og privat forhindrer den kærligheden i at flyde, hvilket er utilfredsstillende og – nå ja – du kender selv skilsmisseprocenten og antallet af børn, der ikke vil se deres forældre, når de bliver voksne.

Især vil jeg pege på en ofte overset vigtig – og bøvlet – relation, nemlig den til bonusbarnet. Får du ikke denne til at fungere, kan hele den nye sammenbragte familie være i fare. Til det bruger vi familieopstillinger.

Denne temaaften ser vi på relationsbøvl i et systemisk perspektiv, og du prøver selv opstillingsarbejdet af i praksis. Kom og vær med – du er velkommen!

Onsdag d. 11/2 kl 17.00-20.00 

Er du nysgerrig? Sæt mig i ørerne og lyt til podcastet inden din temaaften.

Tirsdag d. 25/2 kl 17.30-20.00 

Sæt mig i ørerne og lyt til mit podcast om familieopstillinger og nedarvede traumer

Din mor har en krog i dig – nu. 

Familieopstillinger i teori og praksis

Om du er mand, kvinde, ung eller gammel var MOR din første relation. Relationen kan være nær eller distanceret, god eller dårig, kold eller varm, men vi ved nu, at relationen til vores mor, er den vigtigste at få sat på plads.

Fordi mor var den første, var hun også den, der satte størst aftryk på os. Relationen til hende har derfor en usynlig krog ind i alle senere relationer til fx kæreste, partner, børn, kollegaer og chefer. Om din mor er i live eller gået videre, om du ser hende eller har brudt forbindelsen, er hendes aftryk i dig nu! Et aftryk der skaber bøvl.

Vi ved nu at mindst 80% af vores problemer stammer fra relationen til vores mor. Hel den relation og hel dig selv. Det har både du og dine nuværende relationer fortjent.

Og, det er ikke kun i dine relationer, mors spøgelse spøger. Også dit personlige forhold til penge, magt og autoriteter kan have rod i mor-relationen. Og fysiske symptomer kan have det. Derfor er det den relation, vi har allerstørst glæde af at blive klogere på – og reparere.

Det sætter familieopstillingerne os i stand til. Og hvor det ofte er umuligt at forsones, tilgives og ændre væsentligt på bøvlede og udfordrende relationer ‘in real life’ kan du gøre det med familieopstillinger på en workshop. 

På denne temaaftenen får du en introduktion til mors rolle, familieopstillinger og de familiemæssige sammenhænge, der kan være bag fx børns problemer, angst og diagnoser.

Roden til sygdomme kan ligge i familiesystemet

Familieopstillinger og systemiske opstillinger i teori og praksis

Sygdom og symptomer kan ikke altid reduceres til kun at dreje sig om kun én person. Og mange mennesker opnår først sand helbredelse, når vi ser sygdommen i et bredere perspektiv fx ved at se på hvilken opgave sygdommen eller symptomet løser for famiiesystemet. Det har vi selv oplevet i forbindelse med min datters angst og spiseproblemer.

Det kan dreje sig om angst, migræne, hovedpine, rygproblemer, knæproblemer, depresion, ADHD, barnløshed og meget andet som ikke har en specifik diagnose.

Denne temaaften ser vi på symptomer og sygdomme i et familiesystemisk perspektiv. Vi stiller spørgsmålene: Hvilken nytte gør sygdommen for familiesystemet? Hvilken opgave har den syge/symptombæreren påtaget sig, uden at vide det? Kom med til en spændende aften om ‘det der ligger bag’!

Kom og prøv!

Torsdag d. 11/3 kl 17.30-20.00 

Er du nysgerrig? Sæt mig i ørerne og lyt til podcastet inden din temaaften.

Tirsdag d. 25/3 kl 17.00-20.00 

Vil du i gang nu? Så lyt til psykolog Kisser Paludans interview med mig her:

Det begyndte IKKE med dig

Familieopstillinger og systemiske konstellationer i teori og praksis

Det bøvl, de udfordringer og de problemer, du oplever i DIT liv, startede ikke nødvendigvis med dig eller i din egen barndom, ungdom etc.. Meget af vores bøvl har nemlig rod i vores forældre og bedsteforældres ubearbejdede traumer –  altså de overvældende begivenheder DE var ude for og som de ikke fik forløst og sat på plads i deres egen tid.  

Vi ved nu at traumer, som ikke er helede, vandrer ned gennem generationerne fra forældre til børn og videre til børnebørn. Det skaber bøvl, uforklarlige symptomer, relationsproblemer og uhensigtsmæssig adfærd hos de efterkommere, som traume-energien lander hos. Ofte på uforståelige måder.

Men med metoden familieopstillinger – eller systemiske konstellationer – kan vi spore roden til vores bøvl tilbage gennem generationerne til vi finder roden. Der stopper vi op og heler det oprindelige traume. Det gør vi med indsigt, forståelse, tilførsel af ressourcer og i det hele taget ved at bevidne, at det er sket.  

Denne aften vil vi se på hvilke tegn, der kan være på at et traume er vandret i dit familiesystem – så husk papir og blyant!  Aftenen er en teoretisk og praktisk introduktion til familieopstillinger og systemiske opstillinger. Kom og prøv! Mange siger at det er helt forunderligt og nærmest magisk.

Enneagrammet, traumer og heling

Systemiske opstillinger og familieopstillinger i teori og praksis

Vi tager udgangspunkt i traumemodellen og relaterer den til Enneagrammet, hverdagslivets og barndommens små og store traumer, og ser hvordan de sætter rammen for vores liv her og nu. Vi arbejder med systemiske opstillinger – intentionsopstillinger – til at belyse, hele og stige i selvindsigt, frihed og sundhed indenfor vores type. 

Torsdag d. 7/4 kl 17.30-20.00

Vil du forberede dig lidt? Så lyt til de 2 podcasts 1) med Mark Wolynn og 2) med mig:

Enneagram

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!