Minikurser og temaaftener

alle kan være med, økonomisk overkommelige og foregår på Frederiksberg, i København eller i Roskilde.

Temaaften “Mor var den første” med familieopstillinger

Mænd som kvinder er MOR vores første relation. Og hvor provokerende det end lyder, ved vi nu, at det altid er relationen til hende, der er den vigtigste at få på plads. Den har nemlig en usynlig krog ind i ALLE senere relationer – til fx kærester, partnere, børn, kollegaer og (måske især) chefer. Og den krog skaber bøvl. Mor-barn relationen er kompleks, og normalt er der huller i den.

Også personlige issues omkring penge, magt og autoriteter kan have rod i mor-relationen. Uanset om forholdet til din mor er godt eller dårligt, nært eller distanceret, varmt eller koldt, skaber den fundamentet. Er fundamentet skævt bliver resten af huset uundgåeligt skævt. Derfor er det den relation, vi har allerstørst glæde af at blive klogere på – og reparere.

Det spændende er, at vi i dag står med en utrolig metode – familieopstillinger – der kan gøre det. Hvor det ofte er umuligt at forsones, tilgives og ændre væsentligt på anstrengende relationer ‘ude i virkeligheden’ – bliver det muligt med familieopstilling.
Herved sættes ikke kun du selv fri men også dine relationer aflastes. Især dine børn. Problematikker går nemlig i arv. Med opstillinger kan du stoppe arvesynden.

På denne temaaftenen lærer du om mors betydning og vi bruger de magiske familieopstillinger til at blive klogere. Investeringen er 250 kr og det foregår på Frederiksberg i Mosaics lokaler. Del oplevelsen og tag en ven med. Vi starter med starten, så alle kan være med.

Onsdag d. 23/10 kl 18.30-21.00 Dalgas boulevard 13. 4. tv, Frederiksberg.

Jeg glæder mig til at se dig!

FIND MIG PÅ

Frederiksberg

Dalgas Boulevard 13, 4.tv.

2000 Frederiksberg

... samt i Roskilde og online (Zoom)

KONTAKT MIG PÅ
Telefon: 50 50 82 80
leneemosaic@protonmail.com

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene E og Mosaic

Du er nu tilmeldt!