Temaaftener og minikurser

Alle kan være med!

Vil du forberede dig til temaaftenen med et podcast?

Mor var den første

Mænd som kvinder er MOR vores første relation. Og hvor provokerende det end lyder, ved vi nu, at det altid er relationen til hende, der er den vigtigste at få på plads. Fordi mor var den første, har relationen til hende, en usynlig krog ind i ALLE senere relationer – til fx kærester, partnere, børn, kollegaer og (måske især) chefer. Og den krog skaber bøvl. Mor-barn relationen er kompleks, og det er normalt at der er huller i den.

Også jobrelevante personlige issues omkring penge, magt og autoriteter kan have rod i mor-relationen. Uanset om forholdet til din mor er godt eller dårligt, nært eller distanceret, varmt eller koldt, skaber det fundamentet. Er fundamentet skævt bliver resten af huset uundgåeligt skævt. Derfor er det den relation, vi har allerstørst glæde af at blive klogere på – og reparere.

Det spændende er, at vi i dag står med en utrolig metode – familieopstillinger – der dels kan vise os (præcis og uden dikkedarer) hvordan situationen er og dels kan reparere den. Hvor det ofte er umuligt at forsones, tilgives og ændre væsentligt på anstrengende relationer ‘ude i virkeligheden’ – bliver det muligt med familieopstilling.
Herved sættes ikke kun du selv fri men også dine relationer aflastes. Især dine børn. Problematikker går nemlig i arv. Med opstillinger kan du stoppe arvesynden.

På denne temaaftenen lærer du om mors betydning og vi bruger de magiske familieopstillinger til at blive klogere. Vi kommer også ind på børn med problemer, angst og diagnoser.

Investeringen er 250 kr og det foregår på Frederiksberg i Mosaics lokaler. Del oplevelsen og tag en ven/kollega med og spar 50% – 250 kr for jer begge tilsammen. Gratis for boostklubmedlemmer, hvis du tager en eller flere venner med. Vi starter med starten, så alle kan være med.

Næste gang:

Mandag d. 2/6 kl 18.30-21.00 Dalgas boulevard 13. 4. tv, Frederiksberg.

Er du nysgerrig, så lyt til podcastet allerede nu?

Sygdomme er IKKE individuelle fænomener

Sygdom og symptomer kan ikke altid reduceres til at dreje sig om kun én person. Og mange mennesker opnår først sand helbredelse, når vi ser sygdommen i et bredere perspektiv fx ved at se på hvilken opgave sygdommen eller symptomet løser for famiiesystemet. 

Det kan dreje sig om angst, migræne, hovedpine, rygproblemer, knæproblemer, depresion, ADHD, barnløshed og meget andet som ikke har en specifik diagnose.

Denne temaaften ser vi på symptomer og sygdomme i et familiesystemisk perspektiv. Vi stiller spørgsmålene: Hvilken nytte gør sygdommen for familiesystemet? og Hvilken opgave har den syge/symptombæreren påtaget sig, uden at vide det? Kom med til en spændende aften om ‘det der ligger bag’!

Aftenen er samtidig en teoretisk og praktisk introduktion til familieopstillinger og systemiske opstillinger. Kom og prøv!

Investeringen er 250 kr og det foregår på Frederiksberg i Mosaics lokaler. Del oplevelsen og tag en ven/kollega med og spar 50% – 250 kr for jer begge tilsammen. Gratis for boostklubmedlemmer, hvis du tager en eller flere venner med. Vi starter med starten, så alle kan være med.

Næste gang:

Mandag d. 10/6 kl. 18.30-21.00 Dalgas boulevard 13. 4. tv, Frederiksberg.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!