Tal så Andre Lytter

Webinar foredrag. 2 timer.

 Vil du igennem med dit budskab  og undgå at holde dig selv tilbage fordi du frygter at provokere eller såre andre? Samtidig med at du bevarer en god relation?

 

Bedre kommunikation baner vej for et bæredygtigt samarbejde med respekt og ligeværd – både i  privatliv og arbejdsliv. Så både de stille og de mere talende føler sig set, hørt og forstået – og får indflydelse.

Undervejs får du fif til, hvordan du kan øge din gen­nem­slags­kraft, hvor der er behov for det – og helt uden at du hæver stemmen eller rynker brynene. Tværtimod!

Bare fordi du taler, er det ikke sikkert, at de andre lytter!

På dette online foredrag vil du lære om

 • Hvorfor det er vigtigt at have gode kommunikationsevner og relationelle færdigheder
 • Grundlaget for al kommunikation og omgang med andre mennesker
 • Sproglige virkemidler der får andre til at lytte – både de klassiske og Lenes ‘magiske’
 • Præcis hvordan du kan tale så andre lytter – du får et konkret værktøj
 • Inspirerende eksempler hvor du kan se værktøjet anvendt – konkret og elegant

 

Og desuden få

inspiration og sproglige værktøjer til også at håndtere disse helt almindelige udfordringer:

“Jeg er nogen gange konfliktsky og undlader at sige det der er svært – også selvom det er vigtigt. Det giver bagslag ” 

“Jeg er indimellem for direkte og kontant, når jeg siger min mening. Andre kan godt slå sig på mine ord”

“Jeg kan godt finde på at holde min mening tilbage på arbejdet. Især hvis jeg tror min chef eller kollega vil føle sig kritiseret, blive vred eller provokeret.”

“Jeg er ret god til at få sagt min mening på arbejdet, også selvom den er upopulær. For mig er det mere svært at gøre det derhjemme. Især hvis jeg tror min kæreste bliver ked af det eller jeg selv føler mig nervøs, sårbar eller pinlig.”

 

Sådan gør du

 •  Du tilmelder dig nederst på siden her og betaler og jeg sender dig et link en times tid før webinaret starter.

 

Konkret hvornår?

  • D. 12/12 kl. 19-21
  • Næste gang d 3/1 kl. 19-21 

Din investering

 • Dette er ikke kun en investering i dig – det er også en investering i alle dem omkring dig.
 • (Normalpris: 197 kr.) December og januartilbud 147 kr.​
 • Tilmeld dig nederst på siden

Det siger andre: 

"Da jeg er meget ked af konflikter kan jeg godt have svært ved at afslutte et besøg, hvilket var et stort problem som sundhedsplejerske for nye mødre. Mit job var at køre rundt på hjemmebesøg, og da jeg ikke kunne afslutte besøgene hos de nybagte mødre, kom jeg hele tiden bagud, hvilket stressede mig enormt. Jeg kunne nemlig ikke rigtigt for sagt til mødrene at jeg faktisk skulle videre. Men det forandrede sig da jeg lærte at lave burgere. Så nåede jeg det hele til tiden og min arbejdsdag fungerede. "

Merete, sundhedsplejerske

"Jeg troede ikke rigtigt på at burgeren virkede, men prøvede det af sådan lidt for sjov i en mail til en kollega i et datterselskab. wow, det virkede. Hun åd den råt. Siden går der faktisk ikke en dag uden jeg bruger værktøjet. Det har virkeligt effektiviseret min arbejdsdag"

Jens, produktionstekniker

"Jeg bemærkede pludseligt at min dygtige men skrappe medarbejder var blevet helt behagelig at holde møder med. Jeg slog mig ikke længere på hendes ord. Da det var så mærkbart måtte jeg spørge hende hvad der var sket - og komplimentere hende for den forandring hun havde lavet. Hun sagde at det var vores virksomheds huscoach Lene E der havde lært hende burgermetoden og at det var den hun nu brugte til vores møder. Så måtte jeg jo også selv ringe til Lene og få mig en tid. Det har haft utrolig stor betydning for mig at lære at bruge den. Især stressmæssigt. At kunne sige det jeg vil og bør, når jeg vil og til den jeg vil - fordi jeg har en metode jeg ved virker - betyder alt.

Niels, direktør

".Da min datter var teenager gik det helt galt. Vi skændtes, hun smækkede med døren og låste sig inde.. Det var føæørst da jeg begyndte at se på min egen andel i problemet og så på min kommunikation. Jeg lærte Lene at kende gennem et kursus på jobbet, og hun lærte mig burgermetoden. Da jeg begyndte at bruge den vendte min datter rundt på en 5øre og pludselig var hun til at tale med. Jeg skulle selvfølgelig øve mig og træne værktøjet, men der var resultater fra starten.

Helene, mor

Mangler du en bæredygtig gaveidé til dem, du holder af?

Gaven til dem du gerne ser klare sig godt socialt og menneskeligt.

Måske endda en gave til dig selv?

 

 

Tilmeld dig lige her

Tilmeld dig ved at udfylde og sende denne. Du er endeligt tilmeldt når du har overfør beløbet via mobilepay til 50508280.  Du får tilsendt link cirka en time før start.

4 + 10 =

Fald let i søvn

Søvnproblemer kan påvirke stressniveauet og dermed fertiliteten. Få hjælp til indsovningen med Sovehypnosen – en guidet meditation designet til at få din krop og dit sind til at slappe af, så du kan falde i en dejlig dyb søvn.

Lær at få tingene sagt

Når tingene ikke bliver sagt, hober de sig op. Det svækker relationen – og måske går den helt i stykker. Med bogen Sig din mening så du bliver hørt får du et konkret kommunikationsværktøj til at få sagt det, der skal siges – til din kæreste, til venner, familie, kollegaer og andre. Kan med fordel bruges som jule – eller værtindegave.

Vil du, eller en du kender, med på Tal så Andre Lytter webinaret?

Det populære 2 timers foredrag der er forudsætningen for at du kan deltage på BurgerMaster 

 

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!