Stress og barnløshed

Få hjælp og værktøjer til at reducere dit stressniveau

Stress og barnløshed hænger sammen

Barnløshed og fertilitetsbehandling skaber stress – stress som skader fertiliteten. Det er et paradoks og en nedadgående spiral, som du må bryde, hvis du vil være gravid. Jeg hjælper med at forløse følelser, genskabe kontakten til dig selv, din sjæl og essens og booster omsorgen til dig selv. Så du kan genoprette overskud og et godt selvværd. Få hjælp til at reducere stress i dit liv til gavn for dig selv og dit kommende barn.

 

 

Få hjælp til at håndtere stress
 Stress påvirker fertiliteten

Alle de barnløse kvinder jeg gennem årene har talt med, har alle følt sig stressede. Uden undtagelse. Og mange bliver gravide, når først vi starter vores arbejde og stressen reduceres. Flere helt uden fertilitetsbehandling. 

Du får hjælp til at:

  • Identificere alle de elementer i dit liv, i dig og i din situation, der skaber udfordringer, problemer, ubehag og stress.
  • Finde ud af, hvordan du kan forholde dig til dine udfordringer på en ny og bedre måde.
  • Forløse følelser, genskabe kontakten til dig selv, din sjæl og essens og boostet omsorgen med dig selv.
  • Reducere dit stressniveau skridt for skridt, så du hviler mere i dig selv og bedre kan håndtere situationen.
  • Finde ud af, hvad du kommunikativt fx skal sige til ufølsomme mennesker i dit liv – eller til din gravide veninder som du næsten ikke magter at se længere. Med at gennemskue gode strategier for at fungere bedre socialt. 

Hvad gør jeg?  

Kernen i det jeg gør, er, at jeg lærer dig ting, værktøjer og måder at forholde dig på, som du under alle omstændigheder har glæde af nu og i dit liv fremadrettet. Ting du har brug for i denne situation – og som helt generelt vil lette dig. Derfor oplever mange jeg har snakket med at de er blevet til et bedre mennesker i processen – og  bagefter at det har været en god investering og noget de ikke ville have været foruden. 

Vi bruger alle mine værktøjer fx Enneagrammet, hypnose, terapi, individuelle opstillinger, familieopstillinger, coaching og psykospirituelt essensarbejde. Det, du har lyst til.  

Læs mit blogindlæg om stress her

Læs også hvordan du på en let måde kan øge din sundhed og dine chancer med evidensbaseret pharmakonutrition og en blodtest her

 

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!