Stress

Er din krop og dit sind overbelastet?

Slip af med stress

Stress er en overbelastning af krop og sind og begge dele skal fodres, plejes og have nye input, for at du kan rejse dig i en velfungerende udgave igen. Kroppen er nøglen til styrke, så vi gennemgår sammen, hvordan du kan styrke din på måder, der passer til dig. Få hjælp til at identificere de faktorer, der skaber stress i dit liv. Kom ned i gear og få tilført de nødvendige ressourcer, som gør dig klogere, stærkere og skaber den forandring, du har behov for.

Stressbehandling

Der findes forskellige grader af stress, og man siger – slag på tasken – at det tager dobbelt så lang tid at rejse sig helt efter en stresssygemelding, som den periode man har været stresset inden sygemeldingen.

Det kan være svært at acceptere hvor længe det rent faktisk tager at komme sig helt, så de fleste starter for hurtigt på job igen og ender med endnu en sygemelding. Alle vil jo have dig i gang igen hurtigt – du selv, din familie, chefen og kollegaerne. Så ofte er der faktisk kun mig som behandler – og måske din læge – til at trække dig ned i gear og holde dig ude af presset, længe nok til at du er kommet dig helt og har tilført nok ressourcer, er blevet klogere, stærkere og idet hele taget har skabt den forandring, som krisen kalder på.

 

Behandling af stress hos mig indebærer:

  En basal styrkelse af kroppen (søvn, næringsstoffer der bidrager til heling af hjernen og motion – fx en daglig gåtur).

  Identifikation af:

  • faktorer i dine omgivelser, der har bidraget til at skabe problemet – fx en relation
  • årsager i dig, der har bidraget til at skabe problemet – fx ustøttende og begrænsende overbelastninger
  • ressourcer, du kan trække på
  • områder du kan påvirke og udvide, samt de handlemuligheder du har.

  Jeg benytter relations-, forandrings- og healingsarbejde, så du kommer hel, klogere og stærkere ud på den anden side. 

  Du kan bruge både terapi, coaching og Livsboost til stressbehandling.

   

  Rejs dig HELT efter stress

  …. med et godt olieregnskab. Olier og fedt er vigtige og betydningen ofte undervurderet i forhold til psykiske lidelser fx ADHD, autisme, depression. Men jeg ser også resultater i forhold til stress recovery. At genvinde klarhed, det fulde overblik og den fulde hukommelse kræver ofte mere end coaching og terapi. Som  ernæringsuddannet har jeg fokus i den retning også, og ved at omega 3 fedtsyren DHA, der naturligt findes i alger og vilde fisk, bidrager til en normal hjernefunktion. Jeg  følger med i de nyeste ting på området og arbejder med evidens- og testbaseret ernæring. Løsninger, der er lette for dig at bruge.

  Se andre metoder som kan gøre en forskel for dig eller jer!

  Få inspiration

  - og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

  Du er nu tilmeldt!