Sovehypnosen

Sov godt og vær frisk i morgen med guidet meditation

Sovehypnose

Sovehypnosen er en blid og nærende guidet meditation indtalt af hypnoseterapeut Lene Eriksen på en baggrund af behagelig stille musik, der indhyller dig i tryghed og veltilpashed.

Med blid og dog tydelig stemme – og efter alle hypnosekunstens effektive og blide principper – guides du til at slippe tankemylder, slappe af, flytte din bevidsthed fra hovedet og ned i kroppen. Det bringer dig til behagelig afslapning og videre ind i søvnen. Fortrinlig og effektfuld til både børn og voksne.

For hver gang du bruger Sovehypnosen bliver effekten stærkere.

Lyt til Sovehypnosen, sov godt og vær frisk i morgen!

Din investering

Din investering er 150 kr for 23 minutters lækker guiding, som du kan bruge aften efter aften resten af livet. Dette svarer til 1/8 af prisen på en hypnosesession – og du kan bruge den hver eneste aften resten af dit liv.

Når du har bestilt den hypnotiske sovepille får du et link til download af mp3 filen. Mange downloader den til telefonen, så den altid er i nærheden, når de skal sove.

Det siger andre: 

“Du har en virkelig dejlig og blid stemme, Lene. Som smør. Jeg slapper fuldstændig af og føler en dejlig ro brede sig inden i.” – Helle, projektmedarbejder

“Med denne lydfil kan jeg falde i søvn i løbet af 10 minutter, siger min mor. Uden filen kan det tage op til 40 minutter.”

– Clara, 9 år

“Fantastisk til at falde i søvn på. Jeg har travlt på arbejde og mange bolde i luften. Selvom jeg cykler og får motion er det ikke nok til at geare mig ned, men sovepillen 100 % fri for kemi og bivirkninger, kan virkelig sende mig til tælling. Det er fantastisk!”

Britt, leder forsikringsselskab

  Andre måder at styrke søvnen på:

  Terapi og hypnose

  Udfordringer,, tanker, følelser og problemer i hverdagen kan spille ind på vores søvn. Få hjælp til at få det bearbejdet og til at finde løsninger.

  Angst, frygt og bekymringer

  Bekymringer, angst og forskellige former for frygt kan holde os vågne om natten. Få hjælp til tankemylder og til angsten. Få gjort noget ved det nu!

  Få inspiration

  - og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

  Du er nu tilmeldt!