Sommerkurser

Book dit sommerkursus her

Sommerkurser med indsigt

 

I dejlige Danmark

I år holder jeg sommerkurser på Frederiksberg (og senere måske også andet sted): 1) Slip fri af Krogen-sommerudgave med opstillinger/familieopstillinger og 2) Enneagram-sommerkursus med Enneagrammet og opstillinger. Ingen forudsætninger – alle kan være med.

 

På luksus træskib i den græsk tyrkiske skærgård

Hver sommer i 5 år har jeg afholdt sommerkurset Livsboost med personlig udvikling og indsigt ombord på et lækkert træskib i den græsk-tyrkiske skærgård.  Men i år er det – kva Corona – ikke muligt. Måske bliver det muligt i sensommeren/efteråret – følg med i nyhedsbrevet og bliv opdateret.

Fokus er på dejlig sund og velsmagende mad, sol, sommer og svømmeture med havskildpadder i klart rent vand. Bade med morild om aftenen og stjernekiggeri når vi ligger i de lune nætter og sover på dækket. Skibets besætning sørger for mad og forplejning, så det er fantastiske forhold til at stresse HELT af, bare nyde livet og udvikle dig i dit eget tempo. Vi bruger opstillinger, meditationer og Enneagrammet. 

Enneagrammet

Enneagrammet er en af de metoder vi bruger på kurserne.

Familieopstillinger

Familieopstillinger er den primære indsigts og healingsmetode vi bruger på kurset

Slip Fri af Krogen

Vil du prøve opstillinger inden vi tager afsted? Så kontakt mig for en aftale eller deltag på kurset Slip Fri af Krogen.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!