Slip fri af krogen med familieopstillinger

Er der nogen eller noget, der har en krog i dig? Og skal det være slut nu?

Slip fri af krogen med familieopstillinger

Oplever du at nogen eller noget har en krog i dig? En situation, en overvældende følelse, en side af dig selv, et selvsaboterende mønsker, et symptom, et helbredsproblem, en afhængighed, et andet menneske eller et problem?

Ofte opfatter vi disse fænomener som individuelle anliggender. Men hvad nu hvis de ikke er det? Hvis roden (og løsnigen) til disse fænomener skal findes i familiesystemet? I generationerne før dig fx i dine forældres historie? Eller i andre systemer du er eller har været en del af fx organisationen, et tidligere parforhold eller land?

Det er det, vi arbejder med på dette kursus.

Formålet med kurset er, at:

 • give dig indsigt i og forstå baggrunden for den krog, der fastholder, bremser og tilbageholder dig fra at have de relationer, reaktioner, følelser og det helbred, du ønsker, og
 • at opløse dem ved roden, så du bliver fri.

Kurset er for dig, der:

 • er klar til at tage fat der hvor det batter – også selvom det måske gør lidt ondt at se i øjnene
 • tænder på indsigt, visdom og personlig udvikling
 • vil have dine opstillinger udført professionelt og omsorgsfuldt af erfaren facilitator
 • er træt af at det er, som det er – og vil forandring og forløsning NU
 • er til personlig udvikling med både grin, alvor, dybde, bevægelse og massevis af aha-oplevelser

Slip fri af Krogen vil sætte dig i stand til, at

 • se bag om hvad dit issue i virkeligheden handler om
 • forstå hvor i systemet/helheden det kommer fra
 • hele roden op og ekspandere så langt som dit system kan
 • reagere på nye måder, som er mere på linje med det, du ønsker
 • opleve en frihed fra – eller forbedring i forhold til – problemet

Jeg har skabt kurset til dig, der

 • vil arbejde med dig selv og din udvikling i en systemisk kontekst,
 • ønsker heling gennem indsigt og ny viden, og
 • er åben for en nyere – ja nærmest magisk – måde at gøre det på.

Du kan være karrierekvinde, blå mand på gulvet, chef, pædagog, arbejdsløs, forretningsmand, terapeut, underviser, revisor, spirituel healer, fotograf, selvstændig, single, lykkelig gift, fraskilt eller noget helt syvende.

Alle er velkomne.

Om at skabe blivende forandringer

Sådan helt praktisk. Fra opstillingsarbejdet ved vi, at det på ingen måde er muligt at ændre dybe mønstre ved blot at tale om dem eller ønske dem. De skal ned i kroppen og forbindes med en følelsesmæssig oplevelse, flettes ind i kropslige positive sansninger og udløse de neurologisk set vigtige signalstof-responser. Det er det opstillinger gør for os.

Slip fri af krogen – familieopstillinger

Kort kursus (fredag aften + lørdag): Få din egen familieopstilling/opstilling, en blid indføring og opstart i opstillingsarbejdet, eller deltag som repræsentant til en lavere pris.

Vi starter med starten, så alle kan være med!

Hvad kan du bruge kurset til?

Tidligere deltagere – både nye og erfarne opstillere – har brugt kurset til at bearbejde, forebygge og behandle problemer, udfordringer og sundhedsmæssige uregelmæssigheder. Herunder uhensigtsmæssige psykologiske mønstre (fx din enneagramtypes mønstre, andre mønstre, overspisning, depression, angst, sorg, vrede, stress mm) såvel som fysiske symptomer (fx migræne, dårlig ryg, dårligt knæ, stiv nakke, uforklarlig barnløshed, smerter, uforklarlige symptomer mm), afhængigheder samt problemer med og i parforhold, med bonusbørn, egne børn og problematiske relationer på job fx til en kollega, kunde eller chef. Du bestemmer selv – der er ingen begrænsninger. Og er du i tvivl, så kontakt mig og lad os vende din situation.
Men du kan faktisk også bruge kurset til at undersøg og aflaste dine børn for deres belastninger. Belastninger i form af angst, depression, anorexi, ADHD mm.

Metoden

Her bruger vi en af tidens stærkeste metoder – og starter hvor andre metoder slutter – nemlig med at se problemet i en systemisk og helheds sammenhængen. Problemer går i arv og dem, der kommer bagefter ‘overtager’ og bliver ‘bærer’ af dem – både i familier og i organisationer. Opstillingerne er effektive til at sætte os fri af vores forældres, bedsteforældres og slægts traumer. Men traumer opstår også i business – fx ved en fyring eller tab af en stor kunde – de løses med systemiske opstillinger eller organisations. Bedst kendt er familieopstillinger, men vi vil også bruge strukturelle opstillinger, indsigts-, blind-, silent – og organisationsopstillinger. Metoden påvirker med sin mindfulde tilgang og de kropslige og følelsesmæssige oplevelser hjernen til et positivt, glædesfyldt og visionært fokus.  Ved at få det ned i kroppen og fastholde et  sansende og følende fokus begynder vi automatisk at identificere os med en højere vision for livet – vi kommer ind i essensen.

Det siger tidligere deltagere:

“Det var stort, givende og indsigtsfuldt at få helet relationen til min gamle mor. Jeg fik åbnet døren til en del af mit hjerte, som har været frosset ned længe. Sorgen over det uopfyldte behov. Savnet og længslen som hørte til i min fortid og som blev ved at spænde ben i mit nu-liv. Jeg er ved at komme hjem til mig selv – på en helt ny måde jeg aldrig har prøvet før. Det her er magisk. Af hjertet tak! ” – Marianne Dumen, rejsearrangør
“Mange tak for nogle super inspirerende dage. Jeg så på relationen til min mand og vores udfordringer som sammenbragt familie. En fantastisk oplevelse og gode indsigter, som allerede betyder, at jeg gør nogle ting anderledes i forholdet til min mand. – Pernille Rahbek, sælger, Enneagramtype 8
“Tusind tak for en fantastisk weekend. Det var utroligt givende. Jeg har arbejdet med mit parforhold, og ser det nu i et helt nyt og meget klart lys.  Hvad er hans og hvad er mit. Den rigtige beslutning er pludseligt blevet meget tydelig for mig.” – Nina, revisor, Enneagramtype 7
“På kurset blev ‘krogen’ tydelig for mig. Den stammer fra min egen baggrund – og skabte nu bøvl i vores parforhold. Det var stort og meget rørende at se hvor min andel af problemet kommer fra. Vildt at opleve hvordan den blev helet og forløst. Nu efter kurset føler jeg mig virkelig stærk og jeg bliver ikke længere ramt af det, han siger, men kan møde ham med nærvær, kærlighed og rummelighed. Dagen efter kurset talte min mand til mig som han plejer – men det nye var at jeg ikke tog skylden og jeg blev ikke ramt! Åh, jeg bliver helt rørt lige nu og får vand i øjnene, for hvor har jeg længtes efter det længe. Det var et fantastisk forløb og nogle skønne quinder og mænd :-). ” – Lene

Kursusbeskrivelse

Kurset består af 2 spændende kursusdage med: 

 • Introduktion til opstillinger, så alle kan være med, 
 • Opstart med runde og kort vejrmelding fra den enkelte
 • Indledende insigtsopstillinger, så vi kommer godt i gang på en måde der også er spændende for erfarne opstillere 
 • 5-6 opstillinger på deltagernes konkrete udfordringer og ønsker. Herunder din egen opstilling, med mindre du deltager som repræsentant til nedsat pris 
 • Debriefing, perspektivering og teori efter behov mellem hver opstilling.
 • Kort vejrmelding fra den enkelte inden vi skilles
 • Opfølgende online møde førstkommende mandag efter kurset 20.30-21.00

Du vil blandt andet lære

 • Om systemer og de sammenhænge og regler der gælder for familiesystemer, organisationer, samfund og andre systemer
 • Om menneskers vilkår og muligheder i systemerne
 • Om traumer og deres vandring i slægten og organisationen
 • Mere om enneagramtyperne, hvis du allerede kender Enneagrammet
 • Mere om dig selv, din familie, din slægt og det du kommer fra

På kurset får du:

 • Din egen udfordring undersøgt, behandlet og forsonet i en skræddersyet opstilling, der tager præcist udgangspunkt i dig og din problematik.
 • Gaver og inspiration fra de andre deltageres opstillinger og udfordringer
 • Et trygt og fortroligt rum, hvor du kan tage det sårbare, svære og vigtige op.
 • En gruppe af ligesindede, der også arbejder med sig selv.
 • En kompetent, vidende og vis facilitator.
 • Inspiration fra de andre deltageres emner og udfordringer
 • Forbundethed – det bliver helt tydeligt hvordan vi på et dybere plan alle minder om hinanden
 • Sandhed – vi forfølger hele tiden et dybere niveau af sandhed og bliver klogere
 • Oplevelser – opstillinger er rørende oplevelser med en intensitet og et nærvær der overgår selv det bedste teater
 • Viden og visdom – du bliver klog på mennesker, det der bremser og hæmmer os og på hvordan vi kan sættes fri til vores fulde potentiale.
 • Personligt erfaret Enneagramviden og visdom, som ingen bøger kan beskrive

Praktisk information

Pris

Din investering for dette oplevelsesmættede og dybt healende udviklingskursus er kun 2200 kr for 2 dage med magiske oplevelser, dybe indsigter, ny forståelse og healing gennem indsigt. 

Deltag som repræsentant eller nysgerrig førstegangsdeltager til nedsat pris. Kun 750 kr for begge dage. Som repræsentant får du ikke din egen opstilling på programmet.

Det er først til mølle, da der er begrænsede pladser. Nu er et godt tidspunkt at booke din plads. Det gør du på knappen herunder.

Kalender

Kurset foregår på Frederiksberg/i København. Fredag kl 17-21 og lørdag kl 9-17.

Kursusdatoer:

Slip fri af krogen d. 4-5 maj udsolgt
Slip fri af krogen d. 1-2 juni udsolgt
Slip fri af krogen d. 27-28 juli udsolgt
Slip fri af krogen d. 17-18 august 2018 udsolgt
Slip fri af krogen d. 16-17 november 2018 udsolgt
Slip fri af krogen d. 11-12 januar 2019 udsolgt
Slip fri af krogen d. 15-16 marts 2019 udsolgt.

Slip fri af krogen d. 15-16 november 2019 udsolgt
Slip fri af krogen d. 22-23 november 2019 udsolgt
Slip fri af krogen d. 13-14 december 2019 endnu ledige pladser

Slip fri af krogen d. 17-18 januar 2020 endnu ledige pladser
Slip fri af krogen d. 28-29 februar 2020 endnu ledige pladser

 

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!