Singlekvinde og solomor 

– Er du single og vil du gerne være mor? Eller ER du allerede solomor?

Singlekvinde og solomor

Skal du beslutte, om du vil have et barn alene – og hvordan? Eller er du i tvivl? Måske er du allerede i behandling og synes, det er svært at stå med de månedlige skuffelser alene? 

Vil du gerne have støtte til de svære følelser fra en, der har gået hele vejen selv? Som coach og terapeut, der har gået hele vejen selv og i dag har en velfungerende datter på 11 år, er jeg din ‘wingman’ – eller dame – før, under og efter graviditeten – og i livet som solomor. 

 

Skruk singlekvinde – læg de sidste brikker
Coachingforløbet er for dig, der:

  • synes det er svært at overskue alle informationerne, mulighederne og konsekvenserne af de forskellige måder at få barnet på
  • føler, at beslutningen er så vigtig for dit liv, at du vil støtte dig (og barnet) bedst muligt i at træffe det rigtige valg
  • længes efter at mærke den ro, der følger med ENDELIGT at være HELT afklaret
  • gerne vil videre med dit liv NU!

Se andre emner som kan gøre en forskel for dig!

Angst

Angst kan komme frem når vi bevæger os ud af vores komfortzone på vej mod noget nyt i livet. Vil du bevæge dig mod nye ønsker, drømme og mål, kan det være godt at få hjælp til angsten – så du ikke kommer til at træde et skridt tilbage og ind i komfortzonen igen, helt uden at være bevidst om det. 

Stress

Stress og skruk singlekvinde eller Solomor kan meget let hænge sammen.
Gennem planlægning, gode valg/ fravalg og terapi kan du reducere din stress, så du står stærkt. Som enestående mor er det vigtigt at du holder – også på den lange bane.

Slip fri af krogen

Dette 2 dages kursus kan bruges til at undersøge hvad der ligger bag – og heale årsagen i familiesystemet. Når vi ikke bliver gravide kan det skyldes forhold i familiesystemet og slægten. Det kan du undersøge på kurset her. 

FIND MIG PÅ

Frederiksberg

Dalgas Boulevard 13, 4.tv.

2000 Frederiksberg

... samt i Roskilde og online (Zoom)

KONTAKT MIG PÅ
Telefon: 50 50 82 80
leneemosaic@protonmail.com

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene E og Mosaic

Du er nu tilmeldt!