Bogen til professionel, respektfuld og (selv)kærlig kommunikation på job og privat

  

“Den bog har noget alle kan bruge. Spreder kompetence, håb og kærlighed. De varmeste anbefalinger herfra. “

– Majken Blondal, US Overskudslageret

 

“Den bog bør være pensum i folkeskolen fra 5 klasse!”

– Ronni Madsen, murer

 

Når tingene ikke bliver sagt, hober de sig op. Det svækker relationen – og nogen gange går den helt i stykker. Det kender vi både fra privatlivet, studielivet og fra jobsituationer. Ja mange, både skilsmisser, afbrudte venskaber og opsigelser, har rod her.

På den anden side, kan også for direkte og bramfri tale ødelægge relationerne – både på job og privat. Det kender vi vist også godt.

Men hvad så, da? 

Med bogen ‘Sig din mening, så du bliver hørt’ får du et konkret værktøj til at få sagt det, der skal siges på en ærlig, god og opbyggende måde – til din kæreste, til venner, familie, kollegaer, chefen, bestyrelsesformanden og andre vigtige mennesker på din vej. Det sænker den relationelle stress, støtter det gode klima mellem jer, løfter dig ud af uhensigtsmæssig tilbageholdenhed og baner vej for et samarbejde med respekt og ligeværd. Med bogens værktøj er du sikker på, at ingen bliver provokerede, sårede eller kede af det, når du siger det, du vil og bør.

Med bogensværktøj løfter du andre ind i selvværd og selvtillid – samtidig med, at du får sagt det, der er vigtigt for dig at få sagt!

En ægte win-win situation, som er guld værd både på jobbet og i familielivet!

Men bogen kunne faktisk også hedde “BLIV HØRT når du siger din mening – eller kommer med dit budskab”

– Lene E, forfatter

 

For det behøver ikke kun være meninger, det drejer sig om. Og det centrale jo netop at blive HØRT.

At kunne komme med sit budskab og blive hørt, når du gør det, er et basalt menneskeligt behov, som jeg ser det. Derfor er det også en grundlæggende menneskelig færdighed at opøve, hvis ikke du allerede kan det fra naturens side.

Eller hvis der af og til opstår situationer, hvor du er for presset eller sårbar til at du magter det.

For hvad nytter det at tale, hvis du ikke lyttes til? Eller at være nødt til at tie, fordi du ikke ved hvordan du kan slippe godt fra at tale?

Spørgsmålet er derfor hvordan præcist du får andre til at lytte, når du har noget vigtigt på hjerte? Altså uden råbe eller på anden måde vride armen om på ryggen af dem? Uden at bruge manipulation eller på nogen måde at presse dem? Eller gå på kompromis med dig selv?

Det giver bogen dig et effektivt og elementært svar på. Et praktisk værktøj og et konkret træningsprogram, så du kommer godt fra start.

Jeg kan kun anbefale dig at tage dig selv alvorligt og gøre denne investering i dig selv. Dette er en investering ikke kun i dig men også i alle omkring dig – både nu og fremover. Det kan nå at blive til rigtig mange mennesker, inden du ser dig omkring. Det vil være en investering du og dem omkring dig har glæde af resten af livet.

God fornøjelse med det! <3

Sådan ser den ud! Bogen, der lærer dig hvordan du får andres ører til at stritte max – og til at lytte! Både når du vil sige din mening, sætte en grænse eller blot komme med et budskab, er det smart at den anden rent faktisk lytter til dig. Den teknik lærer du har i bogen. Sig det du skal – professionelt, respektfuldt og kærligt – både for dig og den anden!

  • Kender du til at holde din mening eller viden tilbage, fordi du er bange for at såre andre?
  • Eller fordi du vil undgå, at de føler sig provokeret, angrebet eller ikke kan lide dig?
  • Eller, kommer du nogen gange til at sige tingene for hårdt og kontant?

Det gør vi vist alle, fra tid til anden!

Derfor har jeg skrevet en bog, der konkret kan lære dig hvordan. 

Bogen indeholder:

  • et kommunikationsværktøj, som alle kan lære, samt
  • teori, cases og trin-for-trin træningsprogram, så du kommer godt i gang.

Den er baseret på min erfaring og undervisning i kommunikation og på NLP uddannelser gennem mere end 15 år, samt utallige 1:1 sessioner med mennesker fra alle jobfunktioner og livssituationer.

Alle – både direktører, sekretærer, coaches, behandlere, lærere, teenagere, familiefædre og mødre – har indimellem brug for hjælp til reelt at få sagt det, der skal siges. Her får du et troværdigt værktøj, du kan bruge hjemme og på job.  

Boganmeldelser:

"Selv efter mange år hvor der er blevet undervist og talt om, hvor vigtigt det er at tale sammen og sige sin mening, er det stadig en af de største udfordringer i effektiv kommunikation. Mange mennesker vælger ikke at sige deres mening af angst for at såre. De vælger at lade folk leve i lykkelig uvidenhed. Alt for meget bliver ikke sagt. Og til sidst taler man ikke sammen. Jeg har undervist i kommunikation i over 30 år og er altid på udkig efter ny litteratur som kan inspirere mig i min kommunikation og undervisning. Her rammer Lene plet. Hun er i bogen tro mod det, der virker, og samtidig inspirerer hun til ny tænkning. Lene Eriksens bog ”Sig din mening, så du bliver hørt” giver et teoretisk og praktisk bud på, hvordan du kan lykkes i din kommunikation.

MICHAEL NØRBY
NLP lærer, coach og indehaver af Nørby

"Den bog bør ALLE læse! Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste, der ikke ville have glæde af bogen. Det er en klassiker der er lige så relevant om 10 år som nu. Lidt som med biblen taler den om betydning af 'ordet'. Ordet som værende stærkere end sværdet. Vil anbefale den til alle jeg kender!

Majken Bløndal,

indehaver US Overskudslageret, Østerbro

Denne bog fortjener en stor udbredelse, da den forklarer sandwich-modellen med almindelige ord, og dermed gør den alment tilgængeligt også for mennesker som ikke har lyst til eller behov for at lære om NLP. Bogen vil helt sikkert medvirke til at Sandwich-modellen bliver mere udbredt i Danmark – og forhåbentlig andre lande – og til at minde alle os som kender modellen, men som ikke altid husker at bruge den, om hvorfor det er så godt at bruge den. At Lene også inkluderer Enneagrammet i bogen synes jeg er spændende, også fordi Lene magter at komme udenom lange forklaringer om de 9 personlighedstyper, men fokuserer på en enkelt og vigtig ting: du kan risikere at skulle overvinde nogle indre forhindringer – en indre modstand – når du vil bruge Sandwich-modellen, og disse forhindringer kan beskrives på 9 forskellige måder. At få øje på sin indre modstand kan være lige præcis det der skal til for at man overvinder den! Jeg føler mig inspireret!

HELENE KONGSBACH MAKANI
NLP og Enneagram lærer og forfatter. Grundlægger af NLP huset og Makani Academy
Er bedre relationer og samarbejder et af din ønsker for 2024? Og kunne du tænke dig at være i stand til, at give nogle af dem omkring dig, følelsen af at de er dygtige og værdifulde? Vil du gerne kunne bygge dem op? Deres selvtillid, selvværd og følelse af at være respekteret. Samtidig med at du er 100% ærlig og kun siger ting, du kan stå ved?

Bogen kan mere end at få dig til at blive hørt. Det er naturligvis vigtigt at blive hørt og de fleste trives bedst med en ok gennemslagskraft. Men hvad nu hvis du kan endnu mere end det? Det skønne ved bogens værktøj er nemlig, at det også sætter dig i stand til at bygge de mennesker, der er omkring dig, op. Børn, kæreste, kollegaer, klienter …

(Og hvad sker der så? Ja nemlig! Så kan de lide dig! De synes, du er en fornuftig gut eller gut-inde, og SÅ lytter de.) 

Guld værd for dig, der er mor, far, lærer, pædagog eller på anden måde har med børn og unge at gøre. Eller for dig der leder og arbejder med mennesker, som du ønsker at støtte og bygge op med selvtillid og selvværd.

Så, ønsker du den uformelle titel som årets leder, lærer, daddy eller mummy? Ja, så kan denne økonomisk overkommelige bog hjælpe dig på vej.  

Få individuel bæredygtig kommunikationstræning: 
Bog plus 2 coachingssessioner

Her kombineres bog med 2 individuelle sessioner, der tilpasses netop dig og din relation.

Træningen er for dig, der seriøst

  • ønsker at forbedre og styrke en vigtig (men udfordrende) relation,
  • vil styrke dit selvværd, jeres ligeværd og den gensidige respekt i relationen
  • vil øge din gennemslagskraft og dine kommunikationsevner for resten af livet, og som
  • ønsker at tilegne dig bogens værktøj til et kompetenceniveau, hvor det er naturligt og nemt, at få sagt det du vil i din hverdag på job og privat

Du får konkret sparring på dine formuleringer, til de sidder lige i skabet! Sessionerne foregår på Frederiksberg, i Roskilde eller online (praktisk og nemt!).

2 sessioner + bog


Kun 2170 kr

* Ekstra sessioner og bøger kan tilkøbes

Det, du også kan med bæredygtig kommunikation:

Få Bæredygtig kommunikation ud på din arbejdsplads

Bæredygtig Kommunikation hører til på nutidens og fremtidens arbejdsplads. Lene har udviklet et køreklart koncept og I kan vælge mellem et bæredygtigt foredrag, kursus eller som implementerede forløb. I kan også få Bæredygtig Kommunikation som en del af coachingforløb.

Enneagrammet

 I bogen nævnes Enneagrammet. Er du blevet nysgerrig, så kontakt Lene.

Følg hendes Enneagramkurser eller få Lene ud og fortælle jer om Enneagrammet på din arbejdsplads. 

Humanistisk NLP og coach uddannelse

Vil du videre og lære flere spændende kommunikationsværktøjer?

Få mere indsigt i hvordan du kan bruge sproget bevidst og smartere. Styrke din kommunikation både med andre og – ikke mindst – med dig selv? 

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!