Mandeterapi og fertilitet

Behandling af stress, udfordringer, følelser, tanker og hjælp til livsstilsændringer

Mandeterapi og fertilitet 

 

Manden kan godt glide lidt i baggrunden under fertilitetsprocessen, og mange overser de udfordringer, der naturligvis også er for dig.  Du er også presset, men føler måske ikke at der er plads til at reagere eller fortælle hvordan du har det. Fødselsreaktioner  og depressioner findes også for mænd.

Sammen arbejder vi blidt men målrettet med at afdække dine udfordringer, tanker, følelser, automatiske mønstre mm- Og med at finde strategier, metoder og værktøjer til at håndtere situationerne.  Jeg hjælper dig med at sætte ord på og hjælpe dig videre. Med at genfinde din styrke, indre ro og din selvtillid. Online terapi er en god mulighed for dig, der bor på afstand eller vil have dine samtaler hjemme fra eller fra din arbejdsplads. 

For dig der fx ønsker 

Hjælp til stress, tanker, følelser, beslutninger, strategier, selvtillid mm.

Værktøjer, behandling og nye strategier til at løse dine udfordringer

At genskabe balance, selvværd og selvtillid i denne svære tid

Hjælp til at gennemføre livsstilsændringer kvinde

Mandeterapi – terapi og coaching for mænd

Som mand kan du have brug for terapi på en lidt anden måde end kvinder. Mange mænd har svært ved at mærke sig selv, og sætte ord på deres følelser og behov – i stedet kommer der irritation eller vrede. Det giver ofte problemer især i parforholdet, men også på arbejdet eller overfor venner og familie. Mange tyr til tavshed, men tavsheden gnaver i tilfredsheden og sjælefreden. Andre vender sig mod flasken, overdreven arbejdssomhed eller byture med vennerne. Alt sammen noget der går ud over parforhold eller helbred. 

Måske kender du det, at nogen spørger, hvordan du har det? Og i et splitsekund – inden du svarer “Fint!” – mærker du noget, som ikke er så godt? Jeg kan hjælpe dig til at blive en mand, som kender sig selv, hviler i dig selv og står ved sig selv. En mand der kan sætte ord på følelser og behov, så dine behov og følelser også kommer i spil både i parforholdet og andre steder.

“Det var en enorm lettelse at få sat ord på hvordan jeg går og har det, og at få en klog og fortrolig terapeut ved min side. Jeg er forretningsmand og kunne godt lide, at Lene også bruger whiteboard og værktøjer i stil med dem vi bruger på arbejdet. Det var nemt for mig at forholde sig til. “

Tobias Jensen

“Min kæreste var klar til barn, men det var jeg ikke. Jeg ville jo gerne have barn på et tidspunkt, men følte mig slet ikke klar, selvom vi begge var færdige med uddannelser, havde gode jobs og hus sammen. Jeg brugte mandeterapi med Lene til at finde ud af hvad der lå bag min manglende parathed. Vi fandt og helede årsagerne – så jeg blev fri til at træffe det valg jeg ville og til at se hvad der skulle til, for at det ville fungere. “

Kenneth, ingeniør

Suppler terapien

Du kan vælge at supplere din terapi med stærke forandringsmetoder; hypnose eller individuelle familieopstillinger

Hypnosesessioner: 

Hypnose er en stærk metode til at finde fertilitetsblokeringer og frygt i dit ubevidste sind. Det er en meget behagelig, afslappende og afstressende måde at få terapi på.

Individuelle familieopstillinger:

Individuelle familieopstillinger er fænomenale til at finde årsagen til fertilitetsproblemer i familiesystemet og slægten. Og til at helbrede årsagen, så du sættes fri. Det er en enkel metode, som alle kan bruge.

 

Praktisk 

Sessioner med hypnose eller individuelle familieopstillinger starter med, at du fortæller om dine oplevelser, udfordringer og ønsker. Imens lýtter Lene og  hun spørger ind. Derefter gå I i gang med selve hypnosen eller opstillingen, og til slut runder Lene af. En session varer 90 minutter.

Du har efter den første session mulighed for at købe sessioner enkeltvis eller i pakker af 3 eller 5 sessioner. Vil du helt i bund med forandringen kan et lille forløb være nødvendigt.

Jeg har gået hele vejen selv

Jeg har selv været hele turen igennem både som par og som single. I dag har jeg en dejlig datter på 15 år.

Siden 2009 har jeg hjulpet mange kvinder og mænd med alle aspekter af udfordringer, der er på vejen til barnet. Det er der kommet mange babyer og bevidste kvinder, mænd og parforhold ud af.

Havde jeg dengang vidst, hvad jeg ved i dag, havde jeg grebet mit eget fertilitetsforløb anderledes an. Jeg har sidenhen studeret den viden om fertilitetsfremmende tiltag, der ligger udenfor systemet med udgangspunkt i min ernæringsfaglige og psykoterapeutiske baggrund. Den viden  lægger jeg ind i mine forløb

– Lene E

Godkendt psykoterapeut MPF, familieopstiller, hypnposeterapeut, Enneagram specialist, NLP lærer  og Cand brom (ernæring) 

Her finder du mig:

 

Book din tid - eller gratis 20 min telefonsamtale - her

Skriv nogle forslag til hvornår I kan og om I er interesseret i tid på Frederiksberg, St. Merløse ved Ringsted eller online.

14 + 2 =

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!