Klub Livsboost med systemiske og familieopstillinger 

En udviklings- og helingsrejse med kendte ansigter, hvor vi skaber blivende forandringer ved at transformere dine og de andre deltageres konkrete udfordringer. Således at I står tilbage med udvikling, traumeheling, lærdom og livsvisdom

6 dage fordelt på 6 måneder

Klub Livsboost – Klub Søndagsboost – Boostklubben (Siden 2015)

Har du stadigvæk udfordringer, der spænder ben for dig? Og som forhindrer dig i det, du dybest set længes efter?

Er du træt af at sidde fast?  Træt af at stå alene med det?

Så er Klub Livsboost muligvis noget – også for dig.

Her arbejder vi med det der spænder ben for dig og bruger nogle af tidens mest geniale metoder. Med dem transformeres dine udfordringer til blivende forandringer et skridt ad gangen. Dette sker over 6 moduler (lørdagsworkshops) fordelt over 6 måneder med et hold af kendte ansigter og ligesindede, som du kan bevare kontakten med i klubbens inspirerende lukkede gruppe mellem modulerne. Det foregår i naturskønne rolige omgivelser med jordforbindelse og langt væk fra byens stress og jag og uden at det kræver den store indsats. Der er station i nærheden,  gode p-forhold og kun en lille time fra Købenghavn i bil. Der er mulighed for overnatning, hvis du kommer langvejsfra.

Klubben er for alle interesserede.

Ring til mig på 50508280 og lad os vende din situation. Så fortæller jeg dig om  klubben kan bruges til netop det du bøvler med. Det er gratis.

Eller læs videre her – og ring bagefter!

Jeg glæder mig til at se dig.

Klubben er helt præcis for dig, der:

 • Ønsker at gøre noget godt for dig selv (og dermed dem omkring dig) med et halvt år i selvkærlig fordybelse og med transformation af udfordringer.
 • Længes efter at komme helt i mål og skabe blivende forandringer omkring de udfordringer, der stadigvæk spænder ben
 • Ønsker at udvikle dig blandt kendte ansigter, som du er tryg ved og som kan støtte dig og glæde sig på dine vegne, når du lykkes.
 • Vil have dine opstillinger udført professionelt, indsigts- og omsorgsfuldt  med et hold af rutinerede og talentfulde opstillere og en facilitator der har mere end 800 faciliteringer bag sig og i øvrigt er bredt uddannet som psykoterapeut mpf, Enneagram- og NLP lærer mm.
 • Gerne vil væk fra byens stress og puls – ud på landet til ro, jordforbindelse og skøn natur, uden at det kræver den store indsats

 

Lyt med på podcast hvor jeg interviewes om systemiske og familieopstillinger!

Klubbens historie

Klubben har kørt i mere end 8 år på Frederiksberg, men er nu flyttet til stationsbyen St Merløse midt på Sjælland og foregår i mit kursuslokale naturskønt  med udsigt ud over markerne i fred, ro og fordybelse.

I perioder har der været 2 klubber i gang på Frederiksberg. Det er også min intention nu, da det giver ekstra fleksibilitet.

   

  Lidt Jordnær Livsfilosofi

  I ethvert problem og i enhver krise ligger en gave. Mindst én. Der er altså et skjult udviklingspotentiale. Det er den gave – eller de gaver – vi høster med arbejdet her i klubben. På den måde følger vi sjælens og sindets erkendelses- og udviklingsvej. Vi tager hele tiden udgangspunkt i den udfordring/ det problem, du har mest energi på at arbejde med på dagen for workshoppen. Som samtidig er det, du vil have størst gevinst af at få ændret og forløst. På den måde er arbejdet både aktuelt, relevant og samtidig er forandringerne blivende. Mens udfordringerne transformeres en for en vil du opleve mere overskud, essens, nærvær, friheden til at vælge dine reaktioner og adgang til at danse med nye områder i livet, efterhånden som vores arbejde i klubben skrider frem. I modsætning til de begrænsninger som mønstre og traumebelastninger, underlagde dig tidligere. At følge din sjæls rejse er noget af det mest kærlige, du kan gøre for dig selv, dine børn, efterkommere og omgivelser. Det er her du for alvor sætter dine (og dine søskendes) børn og efterkommere fri at slægtens traumer. 

  Har du i øvrigt tænkt på sammenhængen mellem ordene heling, healing og hellig?

  I pauserne bruger vi haven fx til afladning gennem jordforbindelse.

   

  Inspiration

  Du kan arbejde med lige præcis det, du vil og det, der tjener dig bedst, i klubben. Dette er blot lidt inspiration.

  • Udfordrende relationer både til børn og voksne og både privat eller på job
  • Følelser (traumerespons) der overtager dig så du ikke længere har frihed til at vælge den reaktion du synes er bedst fx panikangst, frys, flugt, frygt, vrede, afmagt, afvisning, forladthed, depression …
  • Mønstre, roller, afhængigheder, overbevisninger og strategier, der ikke tjener dig (længere) fx kontrol, offererrolle, rygning, porno, selvsabotage, parforholdsafhængighed mm.
  • Fysiske symptomer og helbredsudfordringer fx ufrivillig barnløshed, migræne, ondt i knæ eller lænd, spiseforstyrrelser mm.

   

  Den giver dig

  • Mindst 6 måneder med udvikling, heling og vækst i et fortroligt og trygt fællesskab, hvor du kan arbejde direkte med de udfordringer, der driller dig i livet – også de virkeligt sårbare og svære.
  • Et åbent og trygt fællesskab med kendte ansigter, der hurtigt bliver dine nye venner, og som følger dig på vej og deler dine sorger og – ikke mindst – glæder, når problemerne løses og du forløses, heales og vokser.
  • Et hold med samspillede, erfarne, kompetente og rutinerede opstillere. Dette sikrer tryghed, effektivitet og kvalitet i arbejdet.
  • Rørende oplevelser med en intensitet og et nærvær der overgår selv det bedste teater
  • Personligt erfaret Enneagramviden og visdom, som ingen bøger kan beskrive.
  • Kammeratskab, vidensdeling og livsvisdom

  Helt konkret får du

  • 6 lørdagsworkshops med systemiske og familieopstillinger med cirka en måneds mellemrum  – heraf mindst 3 optillinger efter dit eget valg på problemer i dit liv
  • Bonus-udviklingsgaver som repræsentanter i andres opstillinger
  • Kaffe, te og snacks undervejs
  • En indledende coachingsession, hvis du aldrig har været med i klubben før
  • Gratis opfølgende telefonsamtale (20 min)  med facilitator efter ønske efter egen første opstilling. Dette or at sikre dig en let integration og forståelse for processen (værdi 500 kr)
  • Adgang til klubbens lukkede gruppe, hvor jeg oploader video om efterreaktioner mm og andet til gavn for denne udviklingsrejse og intergationsprocessen. Og hvor du har mulighed for at dele dine oplevelser, få svar og støtte fra de andre.  Dette er virkeligt givende, når du er på rejsen. 
  • En “udviklings-buddy” fra klubben (når den del kommer op at køre.) Dette er GULD værd.

   Det siger tidligere deltagere:

   "Boostklubben giver mig et trygt rum til at udvikle mig og arbejde med mine problemer i. Det er meget givende og bevægende – og til tider udmattende. Fantastisk at få konkret indsigt i de forskellige enneagramtyper på et dybt niveau. Jeg elsker ’cut the crap-ærligheden’ og den måde jeg er kommet til at forstå både mig selv og vigtige mennesker i mit liv bedre."

   Dorte

   "Det er så fedt og usædvanligt at Lene udover familieopstillinger også kender til enneagrammet, essensarbejde og meget andet. Den kombination gør arbejdet så meget mere effektivt, dybt og præcist - faktisk bliver det magisk."

   Lisbeth Lyng, biolog

   Jeg er dybt taknemmelig for jeg fandt Lene og familieopstillinger, som et værktøj på min udviklingsrejse. Opstillingerne har hjulpet mig med at få fat i problemstillinger jeg ikke anede blokerede for at jeg kunne komme fremad i livet, få dem forløst og sat på plads. Hvilket har åbnet op til et helt nyt liv på den anden side. Lenes skarpe blik for hvor vi skal lede i systemerne og altid at have fokus på intentionen og mit ønske for min fremtid, gør at jeg slipper for at dreje rundt om problemstillinger som ikke hjælper mig videre, men jeg kan fokusere energien, der hvor den bærer mig fremad. Tak er et fattigt ord. Lunnah

   Lunnah

   Program – den enkelte lørdagsworkshop

   • Opstart med runde og kort vejrmelding fra den enkelte – eventuelt meditation
   • 4-5 opstillinger på deltagernes konkrete udfordringer og ønsker.
   • Debriefing, perspektivering og teoretisk baggrund mellem hver opstilling.
   • Kort vejrmelding fra den enkelte inden vi skilles

   (Dagens program kan ændres ved behov)

   Hvem er de andre i klubben?

   Mange, der kommer med i klubben, ved rigtig meget fx om deres enneagramtype, deres familiedynamikker, om forretningsudvikling, spiritualitet eller andet, der optager dem. Nogle har gået i terapi, til coach eller til psykolog og nogle er selv terapeuter og coaches.

   Men fælles er, at de har nogle udfordringer, som de ikke kan løse med viden alene. Viden og værktøjer er godt men bringer os nogengange kun et stykke af vejen. Men vil vi helt i mål og skabe de blivende forandringer, må ånden, kroppen og følelserne også følge med. Til det formål er systemiske og familieopstillinger meget velegnede,

   Den anden gruppe af mennesker, jeg ser en del af i klubben, er kvinder og mænd med udfordringer ift relationer og parforhold og med barnløshed. naturfagligt interesserede. Men det er vigtigt at understrege klubben er åben for alle, da en af styrkerne ligger i inspirationen fra mangfoldigheden.

   Nogle af deltagerne har været på en kort opstillingsworkshop før – men ikke alle og det er ikke et krav. De har dog ofte en længsel efter at høre hvad der efterfølgende skete med de andre, som de følte sig så forbundne med på workshoppen. Fordi du her i Klub LIvsboost ses med de samme mennesker igen og igen, vil du kunne følge med i deres udvikling. Og du vil selv opleve støtten fra de andre, når forandringerne også begynder at manifestere sig i dit liv helt konkret. Når alle kender hinanden og metoderne vil du opleve en ny grad af effektivitet.

   Der er maks. 10 deltagere på forløbet.

   Facilitator Lene Eriksen

   Klubben ledes af mig – Lene Eriksen – der har mere end 20 års erfaring med personlig udvikling, og kørt Klub Livsboost i 10 år.
   Jeg kombinerer opstillingsarbejdet med min Enneagramviden, min psykoterapeutiske erfaring og med min baggrund som NLP trainer og erhvervscoach. Mit verdensbillede og mit arbejde bevæger sig både på det fysiske, psykologiske og det spirituelle (essens og sjæls) plan.

   Mit arbejdsfelt spænder fra jobudfordringer,  fysiske symptomer, relationelle udfordringer (chef, familie og parforhold) til kald, sjæls og essens arbejde. For mig er klubben en sand perle af forløsning og ny visdom, der spreder sig som ringe i vandet, og videre ud i deltagernes liv, relationer og familier. Jeg har i dag faciliteret tæt på 1000 familieopstillinger for andre – og har fået lavet 30-50 stykker for min egen slægt og mine egne issues. Og hver eneste opstilling er ny, frisk og spændende. Den kommer direkte fra kilden.

   Jeg har en 2 årig familie- og organisationsopstilings uddannelse bag mig, og er blevet undervist af nogle af de største internationale opstillere. Derudover har jeg intensiv erfaring med andre typer opstillinger strukturelle opstillinger, indsigts- og organisationsopstillinger.

   Praktisk information

   Din selv- og næstekærlige investering i dig

   Din investering for dette helt unikke udviklingsforløb er kun 1475 kr. om måneden i 6 måneder. Ved tilmelding forpligter du dig til at deltage i hele forløbet og betale for alle 6 måneder.

   De 1475 kr  svarer rundt regnet til en enkelt parterapi-session eller en session med en erhvervscoach, men her i klubben får du et klubmedlemskab med en månedlig heldags workshop, en lukket gruppe til at holde kontakten mellem workshops, opfølgende samtale og et hold af ligesindede kendte ansigter, der hurtigt bliver dine nye venner, for samme beløb.

   Det med nogle af tidens stærkeste, blideste og ja nærmest magiske metoder, der vil skabe  personlige udvikling og blivende resultater som hverken coaching, par- eller individuel terapi kan komme i nærheden af.

    

   Bonus

   Som medlem af klubben får du desuden nedsat pris på

   • supplerende individuel terapi og coaching, hvis du har behov for det,  enten online hvor du er, på Frederiksberg eller i St Merløse.
   • andre kurser eller parterapi efter aftale

    

   Rabatpris for private

   Engangsbetaling på 7950,- for hele forløbet (alle 6 workshops) ved betaling senest 1/8 2024. Spar 900 kr

   (Kan du ikke deltage en af de 6 planlagte workshops, har du muligheden for at komme gratis med på en dag af Relationsskolens øvrige opstillingsworkshops)

   Light-deltager: Vil du ikke have dine egne udfordringer stillet op men i øvrigt have alt det andet, kan du deltage for 4200,- alt i alt

   Erhverv: Ring for tilbud. Klub Livsboost kan indgå i et coaching/ udviklingsforløb.

   Bonus for nye: En gratis 30 min telefonsamtale som forberedelse til forløbet.

    

   Tilmelding og holdstart

   Klub Livsboost

   Lørdagsboost hold 21

   2024: D. 1/9, 6/10, 3/11, 1/12, 29/12

   2025: D. 26/1

   }

   Tidsrum

   Hold 21: kl. 10-18

   Sted

   Hold 21: St Merløse Midtsjælland Bakkekammen 5

   (Mulighed for overnatning)

    

    

    

    

   Få inspiration

   - og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

   Du er nu tilmeldt!