Klub Livsboost med systemiske og familieopstillinger 

En udviklings- og helingsrejse med kendte ansigter, hvor vi bruger din udfordring til din læring, udvikling, traumeheling og livsvisdom

6 dage fordelt på 6 måneder

Klub Livsboost – Klub Lørdagsboost – Boostklubben

Har du stadigvæk nogle udfordringer og problemer, der spænder ben for dig og som forhindrer det, du dybest set længes efter?

Så kan det være at tiden – også for dig – er inde til Klub LIvsboost med systemiske og  familieopstillinger.

Mange, der kommer med i klubben, VED meget fx om deres enneagramtype, deres families dynamikker eller om spiritualitet. Mange har gået i terapi, til coach eller til psykolog og nogle er selv terapeuter. Men fælles er, at de har set i øjnene at viden og værktøjer kun bringer os et stykke af vejen. Vil vi helt i mål og skabe blivende forandringer må ånden, kroppen og følelserne følge med. Til det formål er systemiske og familieopstillinger meget velegnede, og her i klubben  krydres de efter behov med enneagramviden, da Enneagrammet skaber meget præcis selvindsigt og indsigt i andre. Kombinationen af Enneagrammet og systemiske familieopstillinger er uhyggeligt stærk.

Den anden gruppe af mennesker, jeg ser mange af i klubben, er naturfagligt interesserede, sikkert fordi jeg selv har naturfaglig baggrund, men det er vigtigt at understrege klubben er åben for alle, da en af styrkerne ligger i inspirationen fra mangfoldigheden.

Nogle af deltagerne har været på en opstillingsworkshop før (men ikke alle og det er ikke et krav) og længes efter at høre hvad der efterfølgende skete med de andre, som de følte sig så forbundne med på workshoppen. Fordi du her i Klub LIvsboost ses med de samme mennesker igen og igen, vil du kunne følge med i deres udvikling og selv opleve støtten fra de andre, når de oprigtigt interesserede spøger ind til forandringerne i dine udfordringer.

 

Klubbens historie

Klubben har kørt i mere end 8 år på Frederiksberg, men er nu flyttet til stationsbyen St Merløse midt på Sjælland naturskønt i min udestue med udsigt ud over markerne i fred, ro og fordybelse. I perioder har der været 2 klubber i gang på Frederiksberg, hvilket også er min intention nu.

 

Hvad får du helt konkret i klubben?

 • Et åbent og trygt fællesskab med kendte ansigter, som hurtigt bliver dine nye venner og som du kan følge på deres udviklingsrejse og vil følge dig på din.
 • 6 lørdagsworkshops med systemiske og familieopstillinger med cirka en måneds mellemrum (værdi 6 *1300 kr)
 • En opfølgende telefonsamtale (30 min) indenfor 14 dage efter din første opstilling  – for at sikre en god integration og luge ud i ‘unødvendige unoder’ efter opstillingen (værdi 500kr)
 • Adgang til min facebookgruppe for Udviklingsrejsene med Systemiske og Familieopstillinger, hvor jeg løbende oploader videoer og andet til gavn for intergationsprocessen og rejsen – og hvor du kan dele dine oplevelser, få svar og høre om andres
 • Supplerende individuel terapi og coaching med mig til nedsat pris ved 5 sessioner
 • Min intention er desuden at give dig mulighed for en udviklings-buddy, når den del kommer op at køre. Dette er også utroligt givende og støttende.
 • Mig Lene Eriksen, som faciitator med facilitering af mere end 800 opstillinger bag mig, parterapeut, psykoterapeut MPF, Enneagramlærer mm. og mere end 20 års erfaring som selvstændig terapeut og underviser.

 

En dårlig relation, en følelse, der tager magten fra dig, et selvsaboterende mønster, et helbredsmæssigt symptom …, som står i vejen for din livskvalitet?

Her bruger vi en af tidens stærkeste metoder – og starter hvor andre metoder slutter. Alle kan være med.

Ideen til ‘Lørdagsboost’ fik jeg gennem mine korte opstillingskurser, da jeg kunne se behovet for at de samme mennesker kunne mødes igen og igen, så alle kunne følge med i – og inspireres af – effekten af det arbejde de var med til at lave sidst.

I ethvert problem ligger et skjult udviklingspotentiale og her følger vi sjælens og sindets erkendelses- og udviklingsvej. Mens udfordringerne transformeres oplever du  mere overskud, essens og nærvær med dig selv – og frihed til at vælge. At følge din soul journey er noget af det mest kærlige, du kan gøre for dig selv og dine omgivelser.

Lyt med på podcast hvor jeg intervieves om systemiske og familieopstillinger, her!

Hvad kan du konkret undersøge og transformere til din vækst, i Klub Livsboost ?

 • En overvældende følelse der ‘tar’ dig’ og styrer over dig fx voldsom vrede, panik, magtesløshed, afvisning, svigt, forladthedsfølse, angst skriveblokering, nederlagsfølelse mm
 • En begrænsende overbevisning fx “Jeg er født for at gøre min mor lykkelig”
 • En problematisk relation fx til din partner, din x-partner, et barn, et bonus barn, din søster/bror, din mor/far, en kollega, en medarbejder, din chef eller en vigtig kunde.
 • En adfærd eller afhængighed, du gerne vil af med fx roderi, overspisning, manglende motion, rygning, porno, skærm mm
 • Belastende psykisk tilstand, du er træt af fx depression eller stress
 • Indsigt i og helbredelse af en sygdom eller et fysisk symptom fx ondt i ryg/knæ, hovedpine, uforklarlig barnløshed, overvægt, nedsat hørelse, kræft,  mm.
 • Din andel af dit barns udfordring (børn bær for deres voksne)
 • Udfordringer i din virksomhed eller dit arbejdsliv fx med indtjening eller med motivation
 • Sætte dig fri af din Enneagramtypes mønstre, som stadigvæk styrer dig, selvom du VED en masse om dig selv gennem Enneagrammet eller andet
 • Sætte dig fri af de af dine temaer, som du længes efter at slippe fri af

Du bestemmer selv.

Der er ingen begrænsninger.

Vi bruger opstillingerne til at undersøge hvad der ligge bag disse udfordringer (i dit system). Og derefter heler vi roden til problemet op, så du får skabt en blivende forandring.

Vi heler roden blidt og effektivt med nærvær, mens du sidder og ser på. Og vi gør det ved hjælp af dine medkursisters nervesystemer. Meget smukt og rørende. 

 

Ring til mig på 50508280 og hør om opstillinger er egnet til at hjælpe dig i din situation. Jeg har 20 min gratis telefonsamtale. Det kan du lige så godt benytte dig af.

 

Klubben er for dig, der:

 • Ønsker et velkendt kendt fællesskab at følges med, når du udvikler dig
 • Gerne vil i dybden, finde roden og få ryddet HELT op
 • Ønsker en fortrolig gruppe hvor det sårbare, svære og vigtige er lige så naturligt at snakke om som det sjove og spændende 
 • Længes efter at komme helt i mål med de udfordringer der stadigvæk spænder ben
 • Vil have dine opstillinger udført professionelt, indsigts- og omsorgsfuldt, med et hold af rutinerede og talentfulde opstillere
 • Ønsker at løfte dig og dit liv op i et helt andet gear –  et helt andet lys
 • Er til personlig udvikling med både grin, alvor, dybde, bevægelse og massevis af aha-oplevelser

 

I klubben får du

 • Et kendt, trygt og åbent fællesskab med kendte ansigter, som hurtigt bliver dine nye venner. 
 • Et trygt og fortroligt rum, hvor du kan tage det sårbare, svære men vigtige op.
 • Mulighed for at tage nogle store udviklingsskridt med 6 workshops.
 • Et sted at gå hen med dine udfordringer – en for en.
 • Et hold af erfarne, kompetente og rutinerede opstillere, som sikrer kvalitet i arbejdet.
 • En gruppe af ligesindede, der følger dig på vej og deler dine sorger og – ikke mindst – glæder, når problemerne forløses og du vokser.
 • Uforudsete men overraskende givende udviklingsgaver som repræsentant i de andres opstillinger.

Helt konkret er det

  • 6 lørdagsworkshops med systemiske og familieopstillinger med cirka en måneds mellemrum (værdi 6 *1300 kr)
  • En opfølgende telefonsamtale (30 min) indenfor 14 dage efter din første opstilling  – for at sikre en god integration og luge ud i ‘unødvendige unoder’ efter opstillingen (værdi 500kr)
  • Adgang til min facebookgruppe for Udviklingsrejsene med Systemiske og Familieopstillinger, hvor jeg løbende oploader videoer og andet til gavn for intergationsprocessen og din rejse. Og hvor du kan (men ikke behøver at) dele dine oplevelser, få svar og støtte fra de andre og også høre om deres processer
  • Muligvis mulighed for en udviklings-buddy, når den del kommer op at køre. Dette er GULD værd.
  • Mig Lene Eriksen som faciitator, med facilitering af mere end 800 opstillinger bag mig, parterapeut, psykoterapeut MPF, NLP- og Enneagramlærer mm. og mere end 20 års erfaring som selvstændig terapeut, facilitator og underviser.

Desuden får du nedsat pris på

  • supplerende individuel terapi og coaching, hvis du har behov for det,  enten online, på Frederiksberg eller i St Merløse. 
  • andre kurser eller parterapi efter aftale

Metoder

Poblemer går i arv og dem der kommer bagefter overtager dem – både i familier og i organisationer. Opstillingerne er effektive til at sætte os fri af vores forældres, bedsteforældres og slægts traumer. Men traumer opstår også i business – de løses med systemiske opstillinger. Pg de opstår i tilknytningsfasen. I klubben bruger vi primært opstillinger men delingsrunder, coaching, guidede meditationer, oplæg og understøttende teori i forhold til dine oplevelser vil også indgå. Bedst kendt er familieopstillinger, men vi vil også bruge strukturelle opstillinger, indsigts-, blind-, silent – og organisationsopstillinger. 

Det siger tidligere deltagere:

"Boostklubben giver mig et trygt rum til at udvikle mig og arbejde med mine problemer i. Det er meget givende og bevægende – og til tider udmattende. Fantastisk at få konkret indsigt i de forskellige enneagramtyper på et dybt niveau. Jeg elsker ’cut the crap-ærligheden’ og den måde jeg er kommet til at forstå både mig selv og vigtige mennesker i mit liv bedre."

Dorte

"Det er så fedt og usædvanligt at Lene udover familieopstillinger også kender til enneagrammet, essensarbejde og meget andet. Den kombination gør arbejdet så meget mere effektivt, dybt og præcist - faktisk bliver det magisk."

Lisbeth Lyng, biolog

Kursusbeskrivelse

Klubben giver dig:

 • Mindst 6 måneder med et inspirerende hold  og en kompetent facilitator
 • Tryghed – du ved hvor du skal gå hen med dine udfordringer
 • Inspiration –  du og de andre deltagere er modige og ‘plukkemodne’ på forskellige områder og inspirer derfor hinanden
 • Forbundethed – det bliver helt tydeligt hvordan vi på et dybere plan alle minder om hinanden
 • Sandhed – vi forfølger hele tiden et dybere niveau af sandhed og bliver klogere
 • Oplevelser – opstillinger er rørende oplevelser med en intensitet og et nærvær der overgår selv det bedste teater
 • Viden og visdom – du bliver klog på mennesker, det der bremser og hæmmer os og på hvordan vi kan sættes fri til vores fulde potentiale.
 • Personligt erfaret Enneagramviden og visdom, som ingen bøger kan beskrive.
 • Kammeratskab, vidensdeling og livsvisdom

Helt konkret får du: 

 • 6 spændende, magiske og bevægende workshops
 • 3 optillinger efter eget valg på problemer og udfordringerne i dit liv
 • Bonus-udviklingsgaver som repræsentanter i andres opstillinger
 • Kaffe, te og snacks undervejs
 • En indledende coachingsession, hvis du aldrig har været med i klubben før

Den enkelte workshop – program:

 • Opstart med runde og kort vejrmelding fra den enkelte – eventuelt meditation
 • 4-5 opstillinger på deltagernes konkrete udfordringer og ønsker.
 • Debriefing, perspektivering og teoretisk baggrund mellem hver opstilling.
 • Kort vejrmelding fra den enkelte inden vi skilles

(Dagens program kan ændres ved behov)

Praktisk information

Din investering

Din investering for dette frisættende indsigts- og helingsforløb er kun  1475 kr. om måneden i 6 måneder. Dette er for fuld skrue på din personlige udvikling og resultater som hverken coaching eller individuel terapi kommer i nærheden af.

Ved tilmelding forpligter du dig til at deltage i hele forløbet og betale for alle 6 måneder. Kan du ikke deltage en lørdag, har du muligheden for at komme gratis med på en af  Mosaics øvrige opstillingsworkshops.

 

Rabatpris for private: 7950,- for alle 6 workshops. (4200,- som repræsentant uden egne cases).

Ratebetaling for private: 6 betalinger af 1475. Du binder sig for alle workshops ved tilmelding. 

Erhverv: Ring for tilbud. Lørdags- og hverdagsboost kan indgå i et coaching/ udviklingsforløb.

Bonus for nye: En gratis coachingsession som forberedelse til dine opstillinger og et debriefende zoommøde for holdet en aften i ugen efter første modul.

Deltagerantal: maks. 10 med egne opstillinger – heraf eventuelt et rullende sæde

Facilitator

Klubben ledes af mig – Lene Eriksen.
Jeg kombinerer opstillingsarbejdet med min Enneagramviden, min psykoterapeutiske erfaring og med min baggrund som NLP trainer og erhvervscoach. Mit verdensbillede og mit arbejde bevæger sig både på det fysiske, psykologiske og det spirituelle (essens og sjæls) plan.

Mit arbejdsfelt spænder fra jobudfordringer,  fysiske symptomer, relationelle udfordringer (chef, familie og parforhold) til kald, sjæls og essens arbejde. For mig er klubben en sand perle af forløsning og ny visdom, der spreder sig som ringe i vandet, og videre ud i deltagernes liv, relationer og familier. Jeg har i dag faciliteret tæt på 1000 familieopstillinger for andre – og har fået lavet 30-50 stykker for min egen slægt og mine egne issues.

Jeg har en 2 årig familie- og organisationsopstilings uddannelse bag mig, og er blevet undervist af nogle af de største internationale opstillere. Derudover har jeg 4 års intensiv erfaring med familieopstillinger, strukturelle opstillinger, indsigts- og organisationsopstillinger.

Tilmelding og holdstart

Klub Livsboost

Lørdagsboost hold 21

2024: D. 31/8, 18/9, 26/10, 30/11, 28/12

2025: D. 25/1

}

Tidsrum

Hold 21: kl. 10-18

Sted

Hold 21: St Merløse Midtsjælland

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!