Lene Eriksen • Mosaic

Den korte, den længere og den virkeligt lange

Den korte

For mig er det dybt meningsfyldt at hjælpe mennesker af med skavanker, med at udvikle sig med udfordringerne og lære at bruge sig selv bedre og bedre som det menneske man nu engang er.  Jeg elsker at inspirere til udvikling, facilitere indsigter og ahaoplevelser. Jeg bliver rørt hver eneste gang store indsigter lander og heling og forløsning finder sted. Jeg elsker selv at lære nyt – og tager naturligvis min egen medicin selv. 

Jeg, Lene Eriksen, er selvstændig med Mosaic og arbejder som coach, psykoterapeut MPF, NLP- og Enneagram lærerinde, kursusleder, opstillingsfacilitator og er også forfatterinde. Desuden er jeg mor. Jeg er indehaver af Mosaic siden 2002 og havde før en international karriere som cand brom.

 

Primær baggrund

 • Psykoterapeut godkendt af Psykoterapeutforeningen (MPF)
 • Psykoterapeut med gestaltterapi, NGI
 • Hypnoseterapeut, Hypnoseskolen
 • NLP  Master, NLP huset
 • HNLP Coach, Neuroenergetics, USA
 • NLP Trainer (lærer med certificeringsret), USA
 • Facilitator af familieopstillinger, organisations- og systemiske opstillinger siden 2010, Human Vision
 • Enneagramunderviser og specialist siden 2002, fra flere skoler
 • Cand brom (ernærings- og levnedsmiddelkandidat), KVL

Anden baggrund

 • Sjælslæsning (Soul Awareness)
 • Essensarbejde (Diamond Logos, Sensing Mind)
 • Div fag på åbent universitet Psykologi, HD og merkonom
 • Energiarbejde Akasha (Makani) og Reiki (Lykka Theilman)
 • Mindfulness (Flere forskellige)

Den længere

Med Mosaic ønsker jeg at tilbyde behandling og personlig udvikling på forskellige ledder og kanter til både private og professionelle. I Mosaic samler jeg tidens stærkeste og mest forunderlige og betydningsfulde værktøjer.

Et par highligts

I en årrække har Mosaic været tilknyttet virksomheder i pensions- og mediebranchen som ‘huscoach’, jeg har holdt et utal af kommunikations-, samarbejds-, NLP og Enneagramkurser for en lang række virksomheder. Se referenceliste her. Som coach har jeg arbejdet individuelt på alle niveauer af organisationen. Hos Mosaic har jeg været stolt af at udvikle og undervise på Enneagram Mentor uddannelsen og HNLP uddannelsen. At se mennesker vokse, udvikle selvtillid og selvværd er guld.

I 2008 startede jeg Mosaic Fertility – barnløshed og ønskebarn – hvor jeg siden har hjulpet flere hundrede par og singler på rejsen mod barnet.

Omkring 2009 begyndte Mosaic at tilbyde opstillingskurser og forløb. Opstillinger giver en helt ny spændende dimension til udviklingsarbejdet, da vi inddrager, healer og skaber forandring omkring alt det, der kommer til os fra slægten og de andre systemer, vi er en del af fx organisationen. Livsboost udviklingsklubben med opstillinger har eksisteret siden, og den er for alle, som ønsker at forandre udfordringer og problemer til indsigt og vækst. Jeg elsker den impact dette arbejde har for deltagerne.

Sproget som værktøj har fascineret mig siden min egen NLP Practitioner uddannelse. Jeg er vild med de muligheder god kommunikation giver os. Bogen Sig din mening, så du bliver hørt – værktøj og teori til baeredygtig kommunikation er skabt på baggrund af erfaringer og teknikker fra mit arbejde gennem årene, med særligt afsæt i de geniale NLP værktøjer.  

Lene og Mosaic

Jeg starter Mosaic i 2002 efter at jeg har uddannet mig sideløbende med min daværende karriere som cand brom. Cand. brom. var datidens ernærings- og levnedsmiddelvidenskabelige kandidatgrad. Jeg arbejde for internationale selskaber indenfor levnedsmiddel- og medicinalbranchen, primært som flavourist. Flavourist er levnedsmiddelbranchens kreative svar på parfumeindustriens parfumeur, og drejer sig om at få mad og andre produkter til at smage og dufte godt.

En af mine højeste værdier var sundhed/folkesundhed, og den følte jeg ofte, at jeg svigtede i mit arbejde. Så jeg var åben for at gå nye veje. Samtidigt havde jeg selv haft stort personligt job- og relationsmæssigt udbytte af både individuel terapi og af mine gestalt-, NLP- og Enneagramuddannelser og var blevet overbevist om at psykisk og følelsesmæssig sundhed er en vigtig ingrediens i vores overordnede sundhed.

Så jeg valgte af fortsætte min rejse ad den vej – og startede Mosaic.

I starten arbejdede jeg som NLP terapeut og psykoterapeut og jeg underviste på min NLP uddannelse. Som tiden gik og jeg uddannede mig videre, byggede jeg mine øvrige uddannelser og andre tilbud på, og Mosaic knopskød i de retninger, hvor jeg oplevede behov og mødte metoder, der virkeligt havde impact og var for geniale til at jeg kunne gå videre uden at tage dem med mig. Mosaic spejler på sin vis mit eget livs erfaringer og behov.

Mosaic er en metafor for det unikke og smukke menneske, der opstår, når du i kærlighed og nænsomhed sætter de skårede stykker sammen påny.

Mosaic står også for det systemiske samspil mellem helheden og enkeltdelene, som jeg arbejder med i opstillingerne fx et menneske i forhold til menneskets delpersonligheder, en familie i forhold til dens medlemmer og i en organisation/den ansatte.

Dette anede jeg dog slet ikke noget om i 2002, men det viser noget om intuitionens visdom og kraft; Den side af mig, som valgte navnet Mosaic, vidste mere end mit bevidste jeg dengang gjorde. Jeg er glad for, at jeg har evnen til at lytte.

Navnet Mosaic fik jeg siddende i stilhed på en bjergtop i Nordspanien på min første Camino de Santiago – en af mit livs helt store oplevelser.

En anden helt stor oplevelse var selvfølgeligt at blive mor. Det oversteg alt – og gør det stadigvæk. Så jeg besluttede mig for, at det ville jeg hjælpe andre med at opleve. Derfor er mit fokus på barnløshed og ønskebørn. Jeg har en masse erfaring både som par, single og solomor. For mig er det en stor glæde hver eneste gang de par og de kvinder jeg arbejder med, bliver gravide.

 

 

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!