Ledercoaching, erhvervsterapi og personlig udvikling

Dit fortrolige frirum!

Andre, der har brugt mig:

Niels, direktør i mellemstor virksomhed:

“Jeg har brugt Lene som fortrolige eksterne sparringspartner over et par år. Udgangspunktet var at jeg ønskede at forbedre mine kommunikationsfærdigheder. Jeg startede fordi en af mine medarbejdere var blevet så behagelig at holde møder med, efter hun havde ‘besøgt’ Lene. Det var en stor aflastning for mig at lære ‘bæredygtig kommunikation’, som Lene også har skrevet en bog om. For de nye kommunikationsfærdigheder betød at jeg blev aflastet fra meget af den bekymring og stress jeg oplevede på ugentlig basis. Som direktør er det godt at have komminikationsfærdighederne helt på plads.

Vi fortsatte vores samarbejde, og jeg valgte at fokusere på udfordrende relationer og samarbejdspartnere, som det også var en stor lettelse og aflastning at få sat på plads. Så jeg i dag kan omgås tidligere problematiske autoriteter og kollegaer med frihed, lethed og naturlighed. Jeg fik blod på tanden og vi fortsatte med et Enneagramforløb hvor jeg lærte mig selv langt bedre at kende, end jeg nogensinde havde drømt om. Det var fascinerende og fuld af aha-oplevelser. Vi fortsatte med mere terapeutiske metoder bla ‘skyggearbejde’ der også havde nogle store gaver – både til mig og min kone 😉

Alt i alt har jeg – og mine medarbejdere – haft stor gavn af Lenes coaching , kurser og uddannelser.  Alle ledere og selvstændige burde have en fortrolig coach ved sin side. Det tjener sig hurtigt hjem.”

 

Jimmy, selvstændig anlægsgartner

Jeg blev anbefalet at gå til Lene i forbindelse med stress og kvindeproblemer. Det var min veninde, som var direktør i en virksomhed, der brugte Lene, anbefalede hende. Jeg har fuld fart på og massere at lave i min virksomhed, så det er ikke dér skoen trykker. Men privatlivet halter. Det tog mig lidt tid at lægge kontrollen fra mig og fortælle Lene, hvad der i virkeligheden gik mig på, og da jeg endeligt gjorde var det en lettelse at tale frit fra leveren og blive lyttet interesseret til. Jeg fandt min Enneagramtype undervejs i forløbet, og det var virkeligt en øjenåbner, der satte turbo på min forståelse af mig selv som den bulderbasse jeg er. Ved at følge min types udviklingsvej løste problemet med min kvinde sig lidt efter lidt. Og Enneagremmet blev et vigtigt værktøj i vores samliv.

 

Charlotte, mellemleder i Københavns Kommune:

“Jeg opsøgte Lene fordi jeg stod i en penibel privat situation, der gik mig meget på og tog min overskud, overblik og fiókus også jobmæssigt. Jeg havde hørt godt om Lenes metode systemiske opstillinger, som detektiv-værktøj til at afdække hvad der rent systemisk ligger bag en problematik. Det tog mig et par gange at få ‘testet’ Lene af med mindre vigtige emner, inden jeg var helt tryg ved at hun kunne håndtere mit egentlige emne for henvendelsen.  Jeg deltog i hendes opstillingskurser og fik undersøgt og taget stilling til min private situation. Det var meget spændende og godt at få syn for sagen. Kan virkeligt anbefale Lene!

Mette, direktør i et dansk bladhus:

“Vi brugte Lene som huscoach i en 2 årig peride. Det stoppede da jeg valgte at skifte job – en beslutning jeg iøvrigt traf i en coaching session med Lene. Lene er super god som sparringspartner når der skal træffes vigtige beslutninger. Hun bruger nogle helt usædvanlige men meget effektive værktøjer og en en dejlig nærværende kvinde. Hun er bestemt en af de skarpere knive i skuffen. Og så er det skønt at hun også er godkendt psykoterapeut, og ikke freaker ud hvis en medarbejder græder undervejs. De varmeste anbefalinger herfra.”

 

Henriette, biografdirektør:

“Jeg brugte Lene i forbindelse med at jeg uventet blev fyret. Hun var heldigvis tilknyttet den arbejdsplads jeg blev fyret fra, og en kollega der havde brugt hende, sagde at jeg skulle ringe til hende. Det gjorde jeg heldigvis, og jeg fik en akut tid, for jeg var rimeligt chokeret. Lene var super forstående og indfølende og der gik ikke længe før jeg sad med røde øjne og græd som en lille pige. Sikke en befrielse bare at kunne give slip. I løbet af et par sessioner havde vi bearbejdet situationen og jeg var begyndt at få håb og genvinde min selvtillid. Så gik vi i gang med at gøre os klart i hvilken retning jeg skulle søge nyt job. Lene anbefalede en værdiafklaring på mine job-værdier, hvilket viste sig at være meget smart, da metoden afslørede at jeg slet ikke havde lyst til samme type lederjob som det jeg kom fra. Ja, værdiafklaringen afslørede faktisk hvorfor jeg ikke havde passet til det job jeg var fyret fra – og hvorfor det nok dels var uundgåeligt men også en gave til mig. Mit humør steg , da jeg forstod det. Og min motivation til at skrive jobansøgninger ligeledes. Jeg havde nyt spændende job allerede 3 måneder efter min fyring. Og jeg tænker med taknemmelighed på min gamle arejdsplads der gav mig coachingforløbet med Lene. Havde det ikke været for det, havde jeg jo nok søgt samme type job som det jeg kom fra (og ikke passede til), og kunne have fået endnu et nederlag.”

Frank, matematisk nøglemedarbejder, forsikringsselskab:

“Jeg brugte Lene som coach da jeg skulle udvikle mine kommunikationsfærdigheder. Det skulle jeg fordi jeg havde en nøglefunktion i virksomheden og mine kollegaer forstod ikke, hvad jeg sagde. Lene og jeg arbejde sammen omkring min personlige udvikling over nogle år. Det var en fantastisk hjælp.”

 

 Sonja, konsulent fagforening:

“Jeg brugte Lene i forbindelse med mit helbred og med vægttab. Hun har jo flere metoder til at undersøge hvad der rent systemisk, følelsesmæssigt og psykologisk ligger bag helbredsproblemer og overvægt. Desuden har hun som cand brom en stor forståelse for ernæring og fordøjelse. Så jeg kom godt i gang med keto diæt, basisk mad og periodevis faste. Det hjalp mig godt på vej.”

Magrethe, sundhedsplejerske: 

“Jeg var meget stresset på mit arbejde da jeg startede med at bruge Lene. Hurtigt fandt vi ud af at stressen hang sammen med at jeg ikke kunne sætte grænser og afslutte besøgene hos de nye mødre. Jeg blev bevidst om min enneagramtype 9, som netop har svært ved at sige nej og sætte direkte grænser. Jeg lærte hvordan jeg rent verbalt kunne styre min dag og mine besøg på en positiv måde. Det gjorde mit arbejdsliv meget lettere og pludseligt havde jeg tid nok.”

Signe, sekretær:

“Jeg har været ude for at blive mobbet på flere arbejdspladser og fik kontakt med Lene for at komme det til livs. Vi arbejdede med systemiske opstillinger for at få indsigt i det der lå bag mobningen og hele årsagen op. Det var meget indsigtsgivende og skønt at jeg ikke skal frygte for mobning mere. Vi arbejde både individuelt og på hold.Det var utroligt lærerigt og spændende.”

 

Susanne, HR chef:

“Da jeg mødte Lene var jeg meget stresset og ikke særligt bevidst om mig selv som menneske. Så jeg fik virkeligt meget ud af vores samarbejde. Jeg  deltog på Lenes NLP og Enneagram uddannelser og fik en masse værktøjer, indsigter og overskud. I dag arbejder som selvstændig coach.” 

 

Thomas, it nøgleperson i større virksomhed:

“Jeg var stress sygemeldt og havde været det et stykke tid, da jeg opsøgte Lene. Det viste sig at årsagen til min stress lå et andet sted end jeg troede. Den lå i privatlivet og ikke i jobbet, som jeg troede.

Nogle af mine personlighedsmæssige  svagheder (min enneagramtypes mønster) bidrog til at gøre situationen værre for mig. Så vi arbejde med at hele gamle barndomssår og klæde mig på med nye værktøjer, så jeg kunne magte situationerne i mit liv med lethed. Når jeg kunne magte dem behøvede jeg ikke blive stresset af dem. Vi brugte mange af Lenes værktøjer fra NLP, Enneagrammet, systemiske opstillinger. inspiration fra Jesus Kristus og meget mere. Det var meget effektfuldt og spændende. For mig har det været vigtigt at jeg også har kunne dele min åndelige side med Lene og at hun er et vågent menneske der også har fingeren på pulsen samfundsmæssigt.    

Få dit eget Fortrolige Frirum

hvor du kan få sparring og coaching på DINE udfordringer, problemer og kriser. Nye løsninger går ofte hånd i hånd med udvikling og selvindsigt. Det hjælper jeg dig med. 

 

Som leder står du på daglig basis i afgørende i situationer og skal træffe de bedst mulige beslutninger. Meget står og falder med dig. Du skal lede så andre motiveres og I kommer derhen hvor I skal, resultatmæssigt og på en god måde.

Som din coach og fortrolige eksterne sparringspartner, giver jeg dig et fortroligt frirum hvor du kan slappe af og sætte fokus på det, der er vigtigt for dig.  Hvor du kan få den sparring og udvikling du har brug for og se tingene fra nye sider.

Undervejs i vores samtaler vil du få ny indsigt i dig selv – herunder større indsigt fx i dine muligheder, styrker, blinde vinkler og udviklingsområder. Således at du kommer styrket ud af situationen og får blivende adgang til mere af det potentiale, der ligger i dig. Parallelt med den konkrete problemløsning og sparring på din hverdag og dine lederopgaver, fokuserer vi også på din personlige udvikling og kigger mulighederne i din personlighed lidt dybere i kortete.

Da job og privatliv påvirker hinanden og problemer i privatlivet kan forhindre dit overskud på jobbet, kan ledercoaching også omfatte fokus på privatlivet. Det er op til dig.

 

Emner

Emnerne for vores coaching kan fx være:

 • Stress
 • Ballance mellem arbejde og privatliv
 • Belastede og belastende relationer (medarbejdere, kunder, chefer, i privatlivet mm)
 • Kommunikationsfærdigheder
 • Grænsesætning
 • Privatliv
 • Helbred
 • Selvindsigt, udviklingsvej og din Enneagramtype
 • Bekymring
 • Selvværd og selvtillid
 • Mål, visioner, strategier

Men det kan også være noget helt andet.

 

 

Jeg er den rigtige til at hjælpe

Jeg har arbejdet som ledelsescoach og ‘huscoach’ siden 2005 og har været tilknyttet en lang række virksomheder som coach for ledere og nøglemedarbejdere bla Berlingske, Bank Pension, Nycomed (Takeda), Chr Hansen, Olivers Petfood m.fl. (se flere referencer længere nede).

Jeg har en bred baggrund. Ud over coach er jeg også psykoterapeut MPF og kan derfor håndtere de dybere og større personlige problematikker og kriser også.  

Desuden er jeg som Enneagram- og NLP lærer specialist i at hjælpe dig med dine relationer både dem på job og privat. Herunder relationen til dig selv.

Min fortid som cand brom (ernærings- og levnedsmiddelkemiker) for internationale virksomheder i levnedsmiddel og farmaceutisk industri, giver mig et godt kendskab til de brancher og arbejdet i internationale organisationer.

 

Metoder

Udgangspunktet er naturligvis samtale, spørgen ind, nærvær og lytning. Dette krydres efter behov med konkrete modeller, teorier og metoder, der skaber yderligere forståelse, indsigt, aflastning og afklaring. Metoderne vil være fra coaching værktøjskassen eller fra den terapeutiske værktøjskasse alt efter din smag og situationen vi arbejder med. Da jeg som erhvervscoach, Enneagram og NLP lærer igennem mange år, har stoffet helt inde på rygraden, kan jeg hurtigt vurdere og bruge det, der giver maksimal effekt. Som erfaren facilitatior af systemiske organisations- og familieopstillinger med mere end 800 faciliteringer bag mig, er systemiske opstillinger et af mine foretrukne værktøjer også i individuelle sessioner.

Mennesker er forskellige og forskellige metoder passer til forskellige mennesker. Så vi tilpasser metoderne til dig.

Book en tid ved at ringe eller sende mig en besked via formularen for neden. Skriv et par forslag til hvornår du har muligheder, så ringer jeg til dig.

Hvor holder jeg primært til?

Mit primære coachinglokale ligger naturskønt med markudsigt i udkanten af St Merløse ved Ringsted. Der er god plads og massere af lysindfald og egen private indgang rundt om huset. Det ligger hyggeligt i forbindelse med mit hvidkalkede nyistandsatte landhus. Naturen, haven og udsigten ud over markens vidder giver ro, space  og en større følelse af privatliv end lokaler i byen ofte gør. Jeg er nem at nå fra Roskilde, Slagelse, Sorø, Hvalsø, Tølløse, Holbæk, Næstved og Køge. I bil tager det en time at komme herud fra København, hvilket ofte kan være den tid det tager at krydse byen. Her er gode og gratis parkeringsforhold. St Merløse er en stationsby og der er en 10 minutters gåtur hertil fra stationen. Der er 10 minutters gang til nærmeste skov, hvis du vil nyde en skovtur før eller efter vores session.

Desuden holder jeg til på Frederiksberg Roskildevej 46 Hos Norup og online

 

Hvordan, sådan helt konkret?

Jeg har sessioner af enten 1 times eller 1 1/2 times varrighed og du kan købe rabatkort. Ved behov kan vi lægge flere sessioner i forlængelse af hinanden. Du booker ved at ringe eller skrive til mig. Har du brug for ro, natur og en intensiv indsats over et par dage er der airbnb i nærheden. Mulighederne er mange og vi  tilpasser dem til dig.

Ring til mig og lad os tage en helt uforpligtende snak om hvad du har brug for. Det koster ikke noget. Mit mobilnummer er 50508280. Du kan også bruge formularen herunder og sende mig en besked. Så ringer jeg til dig.

 

 

Virksomhedsreferencer

Alka, BankInvest, Bankpension, Berlingske Bladsalg og Service, Biolife Rekrutering, Brøndby Kommune, Chr. Hansen A/S, Coloplast, DTU, FOA, Foss, Gartneri Toftegaard, Handelshøjskolen,HK, Høje Tåstrup Kommune, If Skadesforsikring, Integra, Lindevej Fysioterapi, Lundbeck, Metropol Online, Nordea Liv og Pension, Nycomed Danmark (Takeda), Olivers Pet Food, Post Danmark, Sourcing House, Sabroe Selection, Stella Nova,Techmedia, Videns og Vækst Centeret.

Her finder du mig:

 

Book din tid her

Skriv nogle forslag til tider, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv også hvilken type session du ønsker at bestille (1 time eller 1 1/2 time), og om du ønsker rabatkort med det samme.

1 + 1 =

Coaching

Coaching kan fx bruges når valg og store beslutninger skal træffes, eller når du vil videre med din personlige udvikling.  

Livsboostklubberne er også for ledere

Vil du skabe blivende forandring og hive nælden op med rod, er Lørdagsboost og Hverdagsboost gode bud på forløb, du bør deltage i. Du kan prøve dem af som gæst, hvis du ikke kender opstillingsmetoden allerede. 

Stress

Stress er et stort emne i disse år, og som leder er det vigtigt at du ved hvad det er og hvad symptomerne er. Her læser du mere om stress

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!