Kursusleder og konsulent

skræddersyede kurser hos jer

Læring, udvikling og værktøjer

Styrk bundlinjen med gode relationer, samarbejde og kommunikation.

Sig din mening, så du bliver hørt og ingen bliver stødt

En af de helt centrale udfordringer i mange organisationer, er evnen til bæredygtig kommunikation. For meget bliver usagt – eller sagt på stødende måder. Ved I ikke hvordan I kan få sagt jeres mening, delt jeres viden og sat jeres grænser, på en måde så alle har det godt med det, ja så kommer samarbejdet og vidensdelingen til at halte – med risiko for misforståelser, sladder og i værste fald sygemeldinger.  Bæredygtig kommunikation handler om integritet, gensidig værdighed og respekt. At du både får sagt det du vil og at du samtidig bliver hørt, når du gør det. Så relationen også er god bagefter.

Lær hvordan med et kursus hos jer – eller start med et oplysende foredrag.

Læs også min nye bog Sig din mening, så du bliver hørt – værktøj og teori til bæredygtig kommunikation.

Jeg holder kurser i organisationer fra 4 timers varighed til så mange dage, som I ønsker. Vi vælger og vinkler indholdet efter jeres behov.

Enneagrammet og samarbejdet

Enneagrammet beskriver helt overordnet de 9 måder at være menneske i job på, og er er et utroligt godt værktøj til at sætte refleksion og tanker i gang i organisationen. Tanker om egen rolle, egne bidrag og egen adfærd. Det bidrager til at skabe forståelse og accept af andre, og kan bruges til at sætte spot på konfliktområder mellem kollegaerne uden at I behøver at gå helt tæt på. Med Enneagrammet kan vi tale meget direkte om tingene, mens vi holder dem i strakt arm. Vi kan gøre det på en morsom måde, der vedkommer alle. 

Min tilgang og værdier

Når jeg holder kurser lægger jeg vægt på en god stemning, humor og dialog. Jeg spørger gerne ind og jeg lytter. Opdager jeg behovet for et svinkeærinde omkring en model eller et værktøj, der ligger udenfor mit planlagte program, kan jeg sagtens finde på at tage det med. Hvis der er interesse og tid. Emnerne og indhold bliver vinklet ift de konkrete behov hos jer. 

Referencer

    Alka, BankInvest, Bankpension, Berlingske Bladsalg og Service, Biolife Rekrutering, Brøndby Kommune, Chr. Hansen A/S, Coloplast, DTU, FOA, Foss, Gartneri Toftegaard, Handelshøjskolen,HK, Høje Tåstrup Kommune, If Skadesforsikring, Integra, Lundbeck, Metropol Online, Nordea Liv og Pension, Nycomed Danmark (Takeda), Olivers Pet Food, Post Danmark, Sourcing House, Sabroe Selection, Stella Nova,Techmedia, Videns og Vækst Centeret

FIND MIG PÅ

Frederiksberg

Dalgas Boulevard 13, 4.tv.

2000 Frederiksberg

... samt i Roskilde og online (Zoom)

KONTAKT MIG PÅ
Telefon: 50 50 82 80
leneemosaic@protonmail.com

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene E og Mosaic

Du er nu tilmeldt!