Kurser

Se her de kurser, jeg tilbyder 

Læring, indsigt og udvikling

 

Lær nyt og overkom forhindringerne med kurser i personlig udvikling. Korte og længere kurser med opstillinger, Enneagrammet og NLP.

Lørdagsboost – med opstillinger

Er tiden inde til at rydde op i og lære af udfordringerne i dit liv? Til en periode med givende udvikling? Vil du styrke dig selv helt grundlæggende? 

I boostforløbet bruger vi familieopstillinger og andre systemiske opstillinger, der åbner vejen for store indsigter, dybe forløsninger og rørende forsoninger. Lærerigt, dybt og magisk. Ny viden og dybere sandhed. Boostklubben har kørt i 7 år og du tilmelder dig 6 lørdage ad gangen. Der er derfor både nye og erfarne på alle hold. Det giver en god dynamik, et kompetent hold, og alle kan være med.

 

Lørdagsboost med opstillinger og familieopstillinger

Hverdagsboost

Hverdagsboost er min nye baby, der starter efteråret 2019. Hverdagsboost er som lørdagsboost – den ligger bare på varierende hverdage. Hverdagsboost er lavet for dig, der gerne vil have lørdagen fri og som har mulighed for at deltage på hverdag fx fordi du er selvstændig, har en hjemmearbejdsdag indimellem eller fordi du vil bruge det som et element i et stærkt Leder-/ medarbejderudviklingsforløb med blandet boost og coaching – og derfor kan tillade dig at bruge en arbejdsdag på det.

Slip fri af krogen – kursus 2 dage

Kender du det at noget ‘har en krog’ i dig? En situation, et andet menneske eller noget en anden siger/gør ‘tager’ dig? Fratager dig din neutralitet, din rolige og kærlige tilgang, dit drive eller dit overblik. Og har du ikke noget valg? Er det som om følelsen overtager dig? Og reagerer du derefter på måder, du ikke ønsker? Med fx mindreværd, angst, skyld, skam, irritation eller vrede? Er du træt af at det er sådan? Synes du efterhånden at det er for omkostningskrævende for dig og dine omgivelser? På dette 2- dages kursus behandler vi netop dette. Vi går til roden, finder ud af hvad det drejer sig om, heler det op i systemet og sætter dig fri. Så du kan reagere på den måde, du dybest set ønsker.

Enneagrammet

Kunne du tænke dig at vide om hvad andre drives af og hvorfor de reagerer helt anderledes end dig? Og ønsker du bedre relationer til dem, der er vigtige for dig? Eller at kunne inspirere, motivere og omgås flere mennesker på en god måde, fx i dit job? 

Enneagrammet er en model over 9 personligheder – og altså 9 måder at være menneske på. Bliv klogere på dig selv og alle de andre med et kursus i Enneagrammet.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!