Terapi og fertilitet

Individuel terapi; behandling af udfordringer, følelser, tanker og fertilitetsblokeringer

Terapi tilpasset netop dig og din situation! 

 

Sammen arbejder vi målrettet med dine udfordringer, tanker og følelser. Genfind styrke, indre ro og selvværd. Fjern fertilitetsblokeringer. Online terapi er en god mulighed for dig, der bor på afstand af Frederiksberg og Roskilde.

For dig der ønsker:

Hjælp til stress, tanker, følelser, beslutninger, strategier, selvtillid mm.

Værktøjer, behandling og nye strategier til at løse dine problemer

At genskabe balance, selvværd og selvtillid i denne svære tid

At optimere dine chancer for at blive gravid, hvis du er kvinde

Online terapi er en god mulighed

Terapi hvor vi mødes over Zoom (bedre end Skype), er lettere og bedre end mange tror. Det er en mulighed for dig der:

  • Bor langt fra mine lokaler på Frederiksberg og i Roskilde 
  • Ikke gider transport eller af andre praktiske grunde synes det er nemmere
  • Føler dig mere tilpas ved at sidde hjemme hos dig selv, når vi mødes on-line.

Du kan selvfølgelig vælge at kombinere Zoom-terapien med sessioner på Frederiksberg eller i Roskilde. Det er helt op til dig.

 

Sådan foregår det

Du har mulighed for individuel behandling i sammenhængende forløb eller som enkeltsessioner

Den første samtale

En behandling starter med en indledende samtale, hvor Lene lytter og spørger til de erfaringer og oplevelser, du har i forhold til barnløsheden. I taler om målsætninger for forløbet og finder den retning/metode, som er rigtig for dig at arbejde videre med. Samtalen er uforpligtende og varer 60 minutter.

Enkeltsessioner

Du har efter den første samtale mulighed for at købe sessioner enkeltvis, men det anbefales at engagere sig i et forløb. De gode resultater kommer med engagement.

Terapiforløbet – Kom godt på vej

Et forløb der strækker sig over 5, 10 eller 15 sessioner med kombineret terapi og psykoedukation (dvs. undervisning, modeller og værktøjer). Forløbet tager udgangspunkt i din situation, dine udfordringer og dine ønsker.

Suppler terapien

Du kan vælge at supplere din terapi med stærke forandringsmetoder; hypnose eller individuelle familieopstillinger

Hypnosesessioner: 

Hypnose er en stærk metode til at finde fertilitetsblokeringer og frygt i dit ubevidste sind. Det er en meget behagelig, afslappende og afstressende måde at få terapi på.

Individuelle familieopstillinger:

Individuelle familieopstillinger er fænomenale til at finde årsagen til fertilitetsproblemer i familiesystemet og slægten. Og til at helbrede årsagen, så du sættes fri. Det er en enkel metode, som alle kan bruge.

Praktisk 

Sessioner med hypnose eller individuelle familieopstillinger starter med, at du fortæller om dine oplevelser, udfordringer og ønsker. Imens lýtter Lene og  hun spørger ind. Derefter gå I i gang med selve hypnosen eller opstillingen, og til slut runder Lene af. En session varer 90 minutter.

Du har efter den første session mulighed for at købe sessioner enkeltvis eller i pakker af 3 eller 5 sessioner. Vil du i bund med forandringen kan et lille forløb være nødvendigt.

“At få min egen datter, er det største og bedste, der til dato er sket i mit eget liv, så jeg vil gerne være med til at hjælpe andre kvinder og mænd med at opleve det samme.”

Lene Eriksen

Godkendt psykoterapeut, familieopstiller og cand brom Lene Eriksen:

“Jeg ved af personlig erfaring hvor svært det er at ønske sig et barn og være i fertilitetsbehandling – især når det trækker ud. Følelser, tanker og store valg. Tidspres, økonomisk pres og pres på helbredet. Det hele stresser og den onde spiral starter. Stress modarbejder fertilitet – og depression og skilsmisse kan lure rundt om hjørnet. Derfor har jeg valgt, at bruge mine erfaringer og kompetencer på at gøre vejen til ønskebarnet lettere, bedre, billigere og hurtigere for jer, end den var for mig selv. Det gør jeg med min ernæringsfaglige og psykologiske baggrund.”

Book en tid eller stil mig dit spørgsmål

Fortæl mig hvad I gerne vil vide mere om, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage til jer.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!