Individuel fertilitetsterapi

Få hjælp og styrk dig selv mens du venter på storken.

Udfordringer, følelser og tanker. Få behandling af fertilitetsblokeringer

Brug tiden godt mens du venter på storken 

 

Sammen arbejder vi blidt og dog målrettet med dine udfordringer, tanker og følelser. Vi genfinder eller finder styrke, indre ro og selvværd, mens du ser bag og heler det, der bidrager til fertilitetsblokeringer. Mine lokaler ligger naturskønt ved Ringsted og centralt på Frederikserg, Online terapi er en god mulighed for dig der hellere vil være hjemme i din egen stue, er småsyg eller har lang transport.. 

For dig der ønsker:

Hjælp til stress, tanker, følelser, beslutninger, strategier, selvtillid mm.

Værktøjer, behandling og nye strategier til at løse dine problemer

At genskabe balance, selvværd og selvtillid i denne svære tid

At optimere dine chancer for et sund sind, sunde æg, en letter graviditet og et sundt barn.

Sådan foregår det

Du har mulighed for individuel behandling i sammenhængende forløb eller som enkeltsessioner

Den første samtale

En behandling starter med en indledende samtale, hvor Lene lytter og spørger til de erfaringer og oplevelser, du har i forhold til barnløsheden. I taler om målsætninger for forløbet og finder den retning/metode, som er rigtig for dig at arbejde videre med. Samtalen er uforpligtende og varer 60 minutter.

Enkeltsessioner

Du har efter den første samtale mulighed for at købe sessioner enkeltvis, men det anbefales at engagere sig i et forløb. De gode resultater kommer med engagement.

Terapiforløbet – Kom godt på vej

Et forløb der strækker sig over 5, 10 eller 15 sessioner med kombineret terapi og psykoedukation (dvs. undervisning, modeller og værktøjer). Forløbet tager udgangspunkt i din situation, dine udfordringer og dine ønsker.

Suppler samtaleterapien med dybere helings og forandringsarbejde

Du kan vælge at supplere din terapi med stærke forandringsmetoder; hypnose eller individuelle familieopstillinger, der både er nyttige til at afdække det der ligger bag automatiske personlighedsmønstre og fertilitetsblokeringer og til at hele de sår der ligger bag.

Hypnosesessioner: 

Hypnose er en stærk metode til at finde fertilitetsblokeringer og frygt i dit ubevidste sind. Det er en meget behagelig, afslappende og afstressende måde at få terapi på.

Individuelle familieopstillinger:

Individuelle familieopstillinger er fænomenale til at finde årsagen til fertilitetsproblemer i familiesystemet og slægten. Og til at helbrede årsagen, så du sættes fri. Det er en enkel metode, som alle kan bruge.

Praktisk 

Sessioner med hypnose eller individuelle familieopstillinger starter med, at du fortæller om dine oplevelser, udfordringer og ønsker for sessionen. Imens lýtter jeg og  hun spørger ind. Derefter gå I i gang med selve hypnosen eller opstillingen, og til slut runder Lene af. En session varer 90 minutter.

Du har efter den første session mulighed for at købe sessioner enkeltvis eller i pakker af 3 eller 5 sessioner. Vil du i bund med forandringen kan et lille forløb være nødvendigt.

“At få min egen datter er til dato det største og bedste, der er sket i mit eget liv – og jeg har været dybt taknemmelig siden. Den oplevelse hjælper jeg andre med at få.”

– Lene E. psykoterapeut og cand brom

Godkendt psykoterapeut mpf, coach, familieopstiller og cand brom Lene Eriksen:

“Jeg har hjulpet par og singler på vejen mod graviditet siden 2009, så jeg ved hvor svært det er at være i dine sko.  Jeg har selv været hele processen igennem både som par og single. I dag har jeg en dejlig datter på 15 år – og har sidenhen forsket i hvordan vi kan gøre processen lettere og bedre. Det betyder at jeg i dag ved en masse jeg ikke fik at vide dengang – og som lægerne stadigvæk ikke fortæller. Den viden giver jeg videre til mine klienter.  Det gør jeg med udgangspunkt i min ernæringsfaglige og psykoterapeutiske baggrund.”

Online terapi har nogle fordele

Terapi hvor vi mødes over Zoom er lettere og bedre end mange tror. Det er en mulighed for dig der:

  • Bor langt fra mine lokaler på Frederiksberg og i Roskilde
  • Ikke gider transport eller af andre praktiske grunde synes det er nemmere
  • Føler dig mere tilpas ved at sidde hjemme hos dig selv, når vi mødes on-line.

Du kan selvfølgelig vælge at kombinere Zoom-terapien med sessioner på Frederiksberg eller i Roskilde. Det er helt op til dig.

 

NB: Muligvis venteliste til terapi

Book din tid - eller gratis 20 min telefonsamtale - her

Skriv nogle forslag til hvornår I kan og om I er interesseret i tid på Frederiksberg, St. Merløse ved Ringsted eller online.

1 + 2 =

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!