Lokalerne ved Ringsted

(1 time fra København)

Mit sjællandske lokale ligger naturskønt med markudsigt i udkanten af stationsbyen St Merløse ved Ringsted. Der er god plads og massere af lysindfald og egen private indgang rundt om huset. Det ligger hyggeligt i forbindelse med mit hvidkalkede nyistandsatte landhus. Naturen, haven og udsigten ud over markens vidder giver ro, space  og en større følelse af privatliv end lokaler i byen ofte gør. Jeg er nem at nå fra Roskilde, Slagelse, Sorø, Hvalsø, Tølløse, Holbæk, Næstved og Køge. I bil tager det en time at komme herud fra København, hvilket ofte kan være den tid det tager at krydse byen. Her er gode og gratis parkeringsforhold. St Merløse er en stationsby og der er en 10 minutters gåtur hertil fra stationen. Der er 10 minutters gang til nærmeste skov, hvis du vil nyde en skovtur før eller efter vores session. Der er både whiteboard og mødebord.

 

 

Lokalerne på Frederiksberg

(København)

Mit københavnske lokale ligger på Roskildevej 46 Hos Norup på Frederiksberg. Det er let at komme til og normalt let at finde parkering. Der er gode offentlige forbindelser. Dejlige store lokaler med både mødebord og samtaltgruppe med bløde stole. For tiden er jeg på Frederiksberg på mandage. Ring eller skriv for aftale eller 20 min gratis samtale.

 

 

 

 

Hjemme hos dig selv, på dit arbejde eller … (online)

Den fleksible, økonomiske og tidsbesparende løsning, hvor du selv bestemmer hvilken kaffe eller te, der skal drikkes og de eventuelle snacks, der skal serveres. Det vigtige her er at du finde et uforstyrret sted, hvor du kan være og at du har en stabil internetforbindelse. Online sessioner kan være lige så gode eller bedre end fysiske og åbner op for at du kan bruge mig uanset hvor du er.

Jeg sender dig et link på det aftalte tidspunkt. Det trykker du på og kommer direkte ind i mødelokalet. Du skal ikke downloade noget.  

 

 

Book din tid her

Skriv nogle forslag til tider, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv også hvilken type session du ønsker at bestille (1 time eller 1 1/2 time), og om du ønsker rabatkort med det samme.

7 + 4 =

Coaching

Coaching kan fx bruges når valg og store beslutninger skal træffes, eller når du vil videre med din personlige udvikling.  

Livsboostklubberne er også for ledere

Vil du skabe blivende forandring og hive nælden op med rod, er Lørdagsboost og Hverdagsboost gode bud på forløb, du bør deltage i. Du kan prøve dem af som gæst, hvis du ikke kender opstillingsmetoden allerede. 

Stress

Stress er et stort emne i disse år, og som leder er det vigtigt at du ved hvad det er og hvad symptomerne er. Her læser du mere om stress

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!