Firmakurser og konsulentbistand

Skræddersyede kurser tilpasset jer

Læring, udvikling og værktøjer

Styrk bundlinjen og arbejdsglæden med gode relationer, samarbejde og bedre kommunikation.

Styrk arbejdsglæde og produktivitet med et værktøj til bæredygtig kommunikation

Bæredygtig Kommunikation hører til på nutidens og fremtidens arbejdsplads. Lene har udviklet et køreklart koncept og I kan vælge mellem et bæredygtigt foredrag, kursus eller som implementerede forløb. Du kan også få Bæredygtig Kommunikation som en del af individuelt coachingforløb. Konceptet drejer sig om at lære at et konkret værktøj til at få sagt din mening, så ingen bliver stødt, men du bliver hørt! Det styrker integritet, gensidig værdighed og respekt i organisationen. En af de helt centrale udfordringer i dag i mange organisationer, er kommunikationsevnen. For meget bliver usagt – eller sagt på stødende måder. Når vi ikke præcist ved hvordan vi kan få sagt vores mening, delt vores viden og sat vores grænser, på en positiv måde,  så kommer samarbejdet og vidensdelingen til at halte. Risikoen er lavere produktivitet, misforståelser, sladder og sygemeldinger.  Det ændrer vi når vi indfører et letanvendeligt værktøj til bæredygtig kommunikation.

Lær hvordan i kan gøre det, med et kursus hos jer. Eller start med at læse min nye bog Sig din mening, så du bliver hørt – værktøj og teori til bæredygtig kommunikation. 

Jeg holder kurser i organisationer fra 4 timers varighed til så mange dage, som I ønsker. Vi vælger og vinkler indholdet efter jeres behov.

Enneagrammet, ledelse og samarbejde

Enneagrammet beskriver helt overordnet de 9 måder at være menneske i job på, og er er et utroligt godt værktøj til at sætte refleksion og tanker i gang i organisationen. Tanker om egen rolle, egne bidrag og egen adfærd. Det bidrager til at skabe forståelse og accept af andre, og kan bruges til at sætte spot på konfliktområder mellem kollegaerne – uden at I behøver at gå helt tæt på. Med Enneagrammet kan vi tale meget direkte om tingene, mens vi holder dem i strakt arm. Vi kan gøre det på en morsom måde, der vedkommer alle.

Min tilgang og værdier

Når jeg holder kurser lægger jeg vægt på en god stemning, humor og dialog. Jeg spørger gerne ind og jeg lytter. Opdager jeg behovet for en model eller et værktøj, der ligger udenfor det planlagte program, tager jeg det ofte med. Emnerne og indhold bliver vinklet ift. jer og jeres situation.  

Referencer

Alka, BankInvest, Bankpension, Berlingske Bladsalg og Service, Biolife Rekrutering, Brøndby Kommune, Chr. Hansen A/S, Coloplast, DTU, FOA, Foss, Gartneri Toftegaard, Handelshøjskolen,HK, Høje Tåstrup Kommune, If Skadesforsikring, Integra, Lundbeck, Metropol Online, Nordea Liv og Pension, Nycomed Danmark (Takeda), Olivers Pet Food, Post Danmark, Sourcing House, Sabroe Selection, Stella Nova,Techmedia, Videns og Vækst Centeret

Skriv dit spørgsmål til mig

Fortæl mig hvad I gerne vil vide mere om, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage til jer.

Book din tid - eller gratis 20 min telefonsamtale - her

Skriv nogle forslag til hvornår I kan og om I er interesseret i tid på Frederiksberg, St. Merløse ved Ringsted eller online.

6 + 7 =

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!