Fertilitet – ufrivillig & uforklarlig barnløs

Behandling af følelser, tanker og sundhed under eller uden fertilitetsbehandling

Fertilitet – du kan få hjælp!

Optimer dine chancer for at blive gravid og få et sundt barn. Uanset om du er i par, single, homoseksuel, i fertilitetsbehandling eller har valgt fertilitetsbehandling fra, kan jeg hjælpe dig. Jeg har flere bud på, hvordan det uforklarlige faktisk er forklarligt. Spar tid, penge og smerte ved at gå til problemet fra vinkler og med tiltag, der under alle omstændigheder er gode for dig og dit helbred. Barnløshed og langvarig fertilitetsbehandling er noget af det mest stressende for moderne mennesker. Mange par går fra hinanden på vejen til ønskebarnet. Prioriter hjælp! Du har noget at miste!

Behandlinger

Parterapi

Skænderier, dårlig kommunikation eller manglende lyst? Fokus på jeres ønsker og udfordringer. 

Individuel terapi

Styrke, ro og selvværd. Terapi tilpasset netop din situatíon; udfordringer, tanker og følelser.

Kosttilskud

Du kan komme langt med kosttilskud uden du behøver at  ændre på din kost og livsstil.

Stresscoaching

Vi identificerer stressfaktorerne i dit liv og finder ud af, hvad du kan gøre ved det.

Hypnose

Hypnose bruges til at helbrede fertilitetsblokeringer  fx frygt i det ubevidste sind. 

Familieopstillinger

Familieopstillinger bruges til at helbrede fertilitetsproblemer, der kommer fra slægten. 

Stress
er årsag til 40% mindre fertilitet hos kvinder
21%
kvinder og 6 % mænd bliver ramt af depression under fertilitetsbehandling
Omega 3
fiskeolie af god kvalitet forbedrer mænds sædkvalitet

Godkendt psykoterapeut, familieopstiller og cand brom Lene Eriksen:

"Jeg ved af personlig erfaring hvor svært det er at være i fertilitetsbehandling - især når det trækker ud. Følelser, tanker og store valg. Tidspres, økonomisk pres og pres på helbredet. Det hele stresser og den onde spiral starter. Stress modarbejder fertilitet. Derfor har jeg valgt, at bruge mine erfaringer på at gøre vejen til ønskebarnet lettere, bedre, billigere og hurtigere for jer, end den var for mig selv. Det gør jeg med min ernæringsfaglige og psykologiske baggrund."

Flere hundrede kvinder og par

Allerede nu har jeg hjulpet mange hundrede ‘skrukke’ kvinder og mænd med alle aspekter af det at blive gravid – og især af ikke at kunne blive gravid, når man ønsker det.
Jeg har bl.a. bidraget til at de:

er blevet gravid trods diagnosen uforklarlig barnløshed
træffer sin egen personlige og velkvalificerede beslutning om at vælge (eller fravælge) at blive selvvalgt singlemor, og hjulpet dem med at overskue konsekvenserne deraf.
forløser og komme ud af stress og depression under fertilitetsbehandlinger
holder modet oppe trods skuffelser og frustrationer, holder sammen på parforholdet og vokse sammen under fertilitetsbehandlingernes pres.
forløser ophobede følelser og blokeringer, der hæmmer fertiliteten når mulighederne var udtømte, give slip på drømmen om et barn, græde ud og ny-orientere sig i livet på en sund måde
kommer sig (og healer sig) efter ufrivilligt at have mistet en eller flere graviditeter under fertilitetsbehandlingen
bearbejder fødselsreaktioner og depressioner
får nye kommunikationsevner og strategier både i forhold til omverdenen og i parforholdet

"At få min egen datter, er det største og bedste, der til dato er sket i mit eget liv, så jeg vil gerne være med til at hjælpe andre kvinder og mænd med at opleve det samme."

Lene Eriksen, psykoterapeut mpf, coach, cand brom og forfatter

"Jeg er i dag 54 år og sammen med min kone Agnete (48 år) har vi en dejlig sund datter på 7 måneder. På intet tidspunkt har vi brugt fertilitetsbehandling! For os var graviditeten baseret på både nyeste videnskabelige viden om sundhed"

Michael Jensen

"5 sessioner med Lene har givet mig mere end 2 år hos en psykolog. Lenes fabelagtige evne til at se og forstå mig, gør at jeg føler mig tryg hos hende. Hun er helt fordomsfri, og meget menneskelig selvom hun siger tingene, som de er. Hun skærer nænsomt ind til benet af problemet, har erfaring og ved hvad hun taler om. Nogle gange føler jeg virkelig, at hun forstår mig bedre, end jeg selv gør."

Dorte, forsikringsmedarbejder

"Tak for nogle givende sessioner, Lene! Vores parforhold var ved at knække under belastningen fra fertilitetsbehandlingerne, men du gav os et trygt sted at få snakket ud uden at det endte i skænderier. I dag vil jeg sige at vi kom styrkede ud af fertilitetsbehandlingen. Selvom du er kvinde formåede du via whiteboard og modeller at nå min mand, som var helt høj efter vores første session. Din strategi med at kombinere par – sessioner med individuelle sessioner er smart – vi kunne både gå i dybden individuelt og udvikle vores parforhold sammen. Vi havde meget glæde af at lære Enneagrammet at kende."

Anne og Jakob

"Jeg fandt frem til Lene, fordi mit store ønske om at få et barn nu og min kærestes ønske om at vente, gav en del udfordringer i vores ellers skønne forhold. Gennem samtale fandt Lene og jeg ud af, at der var en masse andre følelser forbundet med mit ønske om et barn, og uge for uge blev kommunikationen mellem min kæreste og jeg markant bedre. Efter bare fire samtaler med Lene, gik baby-emnet fra at være et betændt problem i forholdet, som gav os frustrationer og tristhed, til nu at være noget vi kan glæde os til sammen - når den tid kommer. Lene gav mig værktøjerne til at ændre mit fokus på ønsket om et barn, så jeg kunne finde ro og nyde det sted jeg er i livet lige nu. Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Lene - det har givet mig en belysning af tingene, som jeg ikke kunne have fundet frem til uden den hjælp."

– Gabriella ‘skruk’ kvinde

"Selvom min kæreste og jeg kun er i begyndelsen af 30’erne kunne vi ikke blive gravide. Fertilitetslægerne kunne ikke forklare det – vi er sunde og raske. Vi var begyndt at overveje fertilitetsbehandling, men så mødte jeg Lene og efter et forløb med hypnose og samtale, var jeg gravid! Er ikke i tvivl om at det er pga. den indre ro, afstresning og afmontering af dyb frygt, at jeg fik gennem vores arbejde, at jeg nu er gravid!"

– Sidsel, fysioterapeut

Sovehypnosen

Søvnproblemer kan påvirke stressniveauet og dermed fertiliteten. Få hjælp til indsovningen med Sovehypnosen – en guidet meditation designet til at få din krop og dit sind til at slappe af, så du kan falde i en dejlig dyb søvn.

Hjælp til at få tingene sagt

Når tingene ikke bliver sagt, hober de sig op. Det svækker relationen – og måske går den helt i stykker. Med bogen Sig din mening så du bliver hørt får du et konkret kommunikationsværktøj til at få sagt det, der skal siges – til din kæreste, til venner, familie, kollegaer og andre.

Mere om fertilitet

I Lenes blog om fertilitet kan du læse om forskellige emner indenfor fertilitetsområdet bla. forskning, typiske oplevelser, baggrund, resultater og cases.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen | Mosaic

Du er nu tilmeldt!