Familieopstilling workshop

med Enneagrammet

Velegnet til at skabe blivende forandringer fx forbedre en relation (til en anden eller den til dig selv), slippe en begrænsende følelse (vrede, angst, frygt, afmagt …), se bag om et personligt mønster, der går igen eller deale med et uforklarligt fysisk symptom (migræne, kold skulder, uforklarlig smerte …). Du behøver ikke at kende til Enneagrammet eller til familieopstillinger på forhånd for at deltage. 

Løs problemet med en familieopstilling

og skab blivende forandring

Tag din udfordring med på workshoppen og lad os lave en ‘opstilling’ på den. (Det kan være en familieopstilling eller en anden type opstilling). Så du dels kan se, hvad der ligger bag din udfordring, og så vi dels kan hele årsagen for dig, så du slipper af med problemet.

Når der er bøvl i en relation, symptomer, der driller, eller du overvældes af uhensigtsmæssige følelser, så du ikke har valg til at handle frit, er det fordi ‘noget’ har en krog i dig. Dette ‘noget’ kan vi finde frem til ved hjælp af opstillinger. Når vi gør det, slipper du ‘fri af krogen’ – og af med dit problem for good.

Så! Oplever du den slags udfordringer? Og skal det være slut nu? 

Så skal du med på workshoppen her, for det er præcis det, der er formålet.

Workshoppen er for alle:

Om du er travl karrierekvinde eller mand, selvstændig, chef eller menig, terapeut, pædagog, arbejdsløs, mor, far, ung, gammel, under uddannelse, gift eller fraskilt spiller ingen rolle. Under overfladen bøvler vi alle med stort set de samme universelle emner og temaer – og vi har derfor mange gaver til hinanden på en opstillingsworkshop. På dette kursus lægger vi rollerne fra os og mødes i øjenhøjde og med ligeværd, som de mennesker, vi er.

Så, kom som du er!

Typer af problemer, du kan få løst

Tidligere deltagere har fået bearbejdet, forebygget og behandlet problemer, udfordringer og sundhedsmæssige uregelmæssigheder, der stammer fra familiesystemet eller andre systemer, herunder:

 1. uhensigtsmæssige psykologiske mønstre, enneagramtypes snærende mønstre, overspisning, depression, angst, sorg, vrede, stress mm,
 2. fysiske symptomer fx migræne, dårlig ryg, dårligt knæ, stiv nakke, uforklarlig barnløshed, smerter, smerter, kold skulder, uforklarlige symptomer mm,
 3. afhængigheder samt
 4. relationsproblemer fx i parforhold, i patchworkfamilier, med bonusbørn, egne børn, forældre, papforældre og på job fx til en kollega, kunde eller chef.
 5. Børns problemer i form af angst, depression, anorexi, ADHD mm. (Børnene deltager ikke på workshoppen. Det gør en af forældrene – eller begge).

Er du i tvivl, så kontakt mig og lad os vende din situation. Ring på 50508280 – eller skriv i kontaktformularen.

Om at skabe blivende forandringer

– sådan helt praktisk

I dag ved vi, at det på ingen måde er muligt at ændre dybe mønstre ved blot at tale om dem eller ønske dem. De skal ned i kroppen og forbindes med en følelsesmæssig oplevelse, flettes ind i kropslige positive sansninger og udløse de neurologisk set vigtige signalstof-responser. Det lyder måske meget langhåret, og det er slet ikke nødvendigt for dig præcist at forstå hvad der ligger i det, men det er præcis det opstillinger gør for os. Derfor er de så effektive til at få problemerne til at gå væk – og blive væk. 

 

 

For dig, der allerede kender

familieopstillinger:

Lenes opstillingsworkshops

adskiller sig fra andres ved

 1. At du også lærer om Enneagrammet undervejs, da Enneagrammet er en integreret del og Lene en erfaren Enneagramlærer. Med opstillinger oplever du helt konkret at ‘være inden i de andre typer’, og du ser de fineste små ‘skuespil’ af typernes mønstre udspille sig i opstillingerne. Dette er både er berigende og skaber dyb forståelse for andre mennesker, og du får Enneagramviden som ingen bog kan formidle. Kender du ikke Enneagrammet er det meget fint – det kommer du til undervejs.
 2. Tilbud om et opfølgningsmøde i ugen efter workshoppen. Det sikrer at du lander godt, ved hvad du skal gøre og får besvaret alle dine spørgsmål – også dem, der først dukker op, når du kommer hjem.
 3. At workshoppen ligger fredag og lørdag; fredag eftermiddag/aften og lørdag dag, så du har søndagen fri til dig selv, børn eller andet.
 4. Og selvfølgeligt, at jeg er den, jeg er, og har den erfaring og indsigt som jeg har. Det sætter mig i stand til at facilitere, som jeg gør. Jeg kommer ud af NLP, psykoterapi, Enneagrammet og hypnose og har mere end 800 facititeringer bag mig. Jeg bruger selv opstillingsmetoden, når jeg skal udvikle mig og gennemskue udfordringer i mit eget liv. Læs mere om mig og min baggrund her

For dig, der er ny ift.

familieopstillinger:

Vælg en af de 2 måder:

 1. Deltag som ‘Fuld’ deltager og få lavet din egen opstilling på DIT problem og deltag samtidig som repræsentant i de andres opstillinger på deres problemer, og høst udviklingsgaverne af det. Under overfladen minder vi alle om hinanden, derfor har vi meget glæde af at deltage i og lære af de andres opstillinger.
 2. Deltag som ‘Light’deltager til stærkt nedsat pris. Som light deltager stiller vi ikke direkte op for dig, men du får massere af indsigter, heling og udvikling ved at være tilstede som observatør eller repsæsentant i de andres opstillinger. Dette kan være nyttigt, hvis 1) du er ny og gerne vil i gang stille og roligt, hvis 2) du ikke har et konkret problem lige nu, eller hvis 3) kassen lige nu er slunken, og du gerne vil udvikle dig alligevel. 

For dig, med den lille økonomi:

Du har muligheden for at deltage som ‘Light’-deltager til stærkt nedsat pris. Læs mere her.

For dig, der har været med til Lenes

opstillinger før:

Gå direkte til dato, sted og din investering her.

Kursusbeskrivelse

På workshoppen får du

Din egen opstilling – altså din egen problematik behandlet i en opstilling – plus …

 • Udviklingsgaver og inspiration fra de andre deltageres opstillinger og udfordringer, der under overfladen ligner dine
 • Et trygt og fortroligt rum, hvor du kan tage det sårbare, svære og vigtige op.
 • En gruppe af ligesindede, der også arbejder med sig selv.
 • En kompetent, vidende og vis facilitator (der også er Enneagramlærer) med mere end 800 opstillinger bag sig
 • Forbundethed, nærvær og essensoplevelser
 • Heling og følelsesmæssigt intense oplevelser (der overgår selv det bedste teater)
 • Viden og visdom – du bliver klog på mennesker
 • Personligt erfaret Enneagramviden og visdom, som ingen bøger kan beskrive

Du vil blandt andet lære om

(på en organisk måde som led i opstillingerne)

 • Systemer og de sammenhænge og regler der gælder for mennesker i familiesystemer, organisationer, samfund og andre systemer
 • Menneskers vilkår og muligheder i systemerne
 • Traumer og deres vandring i slægten og organisationen
 • Enneagramtyperne, hvis du allerede kender Enneagrammet
 • Dig selv, din familie, din slægt og det du kommer fra

Sådan foregår det

Fredag:

 1. Jeg giver en introduktion til opstillinger og til teorien bag, så alle kan være med. Jeg fortæller derefter lidt om mig og om min vej ind i dette arbejde – og om hvordan det har hjulpet mig, min familie og min slægt.
 2. Derefter tager vi en kort præsentation og vejrmelding fra jer hver især.
 3. Så går vi i gang med at lære metoden at kende rent praktisk. Vi laver nogle indledende insigtsopstillinger, og kommer godt i gang, på en måde så det både er spændende for helt nye og for erfarne opstillere
 4. Så går vi i gang med opstillinger for deltagernes udfordringer en efter en.
 5. Pauser, teori i forhold til deltagernes oplevelser, Enneagrammet mm flettes ind efter behov med afsæt i jeres konkrete oplevelser. Medbragt mad og snacks indtages i pausen.
 6. Når du går hjem fredag, ved du præcis hvad familieopstillinger og opstillinger, som sådan, er.

Lørdag:

 1. Vi starter med at samle op på fredagens oplevelser og eventuelle spørgsmål
 2. Så går vi i gang med at lave opstillinger på deltagernes udfordringer en for en.
 3. Debriefing, perspektivering, teori og pause efter behov mellem hver opstilling.
 4. Vi når typisk 4-5 opstillinger på en lørdag. Pauser og frokostpause, hvor det passer i processerne og programmet. 
 5. Kort vejrmelding fra den enkelte inden vi skilles

Opfølgende online møde

 • i løbet af ugen efter workshoppen holder jeg et opfølgende online møde. Det gør jeg  for at sikre at alle lander godt og får svar på eventuelle spørgsmål, der er dukket op efter selve workshoppen. Det bliver en aften kl. 20.00 – 21.00, og er en hyggelig måde at gense hinanden – ud over vigtigt for din udviklingsproces.

Det siger tidligere deltagere:

“At få løst et problem i en opstilling er som at blive genfødt. Jeg elsker det! Den ro og de nye menneskelige færdigheder man får er utrolige dejlige og livsbekræftende.”  – Helle

“Det var stort, givende og indsigtsfuldt at få helet relationen til min gamle mor. Jeg fik åbnet døren til en del af mit hjerte, som har været frosset ned længe. Sorgen over det uopfyldte behov. Savnet og længslen som hørte til i min fortid og som blev ved at spænde ben i mit nu-liv. Jeg er ved at komme hjem til mig selv – på en helt ny måde jeg aldrig har prøvet før. Det her er magisk. Af hjertet tak! ” – Marianne Dumen, rejsearrangør
“Mange tak for nogle super inspirerende dage. Jeg så på relationen til min mand og vores udfordringer som sammenbragt familie. En fantastisk oplevelse og gode indsigter, som allerede betyder, at jeg gør nogle ting anderledes i forholdet til min mand. – Pernille Rahbek, sælger, Enneagramtype 8
“Tusind tak for en fantastisk weekend. Det var utroligt givende. Jeg har arbejdet med mit parforhold, og ser det nu i et helt nyt og meget klart lys.  Hvad er hans og hvad er mit. Den rigtige beslutning er pludseligt blevet meget tydelig for mig.” – Nina, revisor, Enneagramtype 7
“På kurset blev ‘krogen’ tydelig for mig. Den stammer fra min egen baggrund – og skabte nu bøvl i vores parforhold. Det var stort og meget rørende at se hvor min andel af problemet kommer fra. Vildt at opleve hvordan den blev helet og forløst. Nu efter kurset føler jeg mig virkelig stærk og jeg bliver ikke længere ramt af det, han siger, men kan møde ham med nærvær, kærlighed og rummelighed. Dagen efter kurset talte min mand til mig som han plejer – men det nye var at jeg ikke tog skylden og jeg blev ikke ramt! Åh, jeg bliver helt rørt lige nu og får vand i øjnene, for hvor har jeg længtes efter det længe. Det var et fantastisk forløb og nogle skønne quinder og mænd :-). ” – Lene

Om familieopstillinger og systemiske belastninger

Her bruger vi en af tidens stærkeste terapeutiske indsigts- og forandringsmetoder, der på en måde starter, hvor andre metoder slutter. Nemlig med at se problemet i en systemisk – altså helheds – sammenhæng. Problemer er ikke kun individuelle – faktisk er de oftest systemiske. Det ved vi blot ikke. Vi er alle et produkt af de systemer vi indgår i og har indgået i.

Da vi indgår i systemer (familier, organisationer, nye familier, bonusfamilier mm) bliver vi også bærerer af systemernes problemer. Typisk uden at vi selv eller andre ved det. Vi arver så at sige fra dem, der kom før og bliver ‘symptombærer’ for dem – både i familier og i organisationer. Med opstillinger får vi muligheden for at sætte os selv fri af systemernes belastning af os.

Opstillingerne er effektive til at sætte os fri af de belastninger, vi bær for systemerne. Det kan være vores forældres, bedsteforældres og slægts traumer, som vi bær resterne af på vores skuldre. Men traumer opstår også i business – fx ved en fyring eller tab af en stor kunde – og disse undersøges og løses med systemiske opstillinger eller organisations opstillinger.

Bedst kendt er familieopstillinger, men vi vil også bruge andre typer opstillinger på workshoppen fx strukturelle opstillinger, indsigts-, blind-, silent – og organisationsopstillinger.

Metoden påvirker med sin mindfulde tilgang og de kropslige og følelsesmæssige oplevelser hjernen til et positivt, glædesfyldt og visionært fokus.  Ved at få det ned i kroppen og fastholde et  sansende og følende fokus begynder vi automatisk at identificere os med en højere vision for livet – vi kommer ind i essensen.

Læs mere om Familieopstillinger her

 

Lene Eriksen - Mosaic

Praktisk information

Din investering (i dig og dine)

Der er 2 måder at deltage i denne oplevelsesmættede, dybt healende og indsigtsgivende workshop på:

 1. Deltag som ‘fuld’ deltager. Her behandler vi DIN konkrete problematik i en opstilling og du deltager i de andres opstillinger som repræsentant. Begge dele er utroligt givende – blot på hver sin måde. Din investering for at deltage på denne måde er kun 2200 kr for 2 dage med magiske oplevelser, dybe indsigter, nye forståelser og healing gennem indsigt. Desuden et opfølgende fælles onlinemøde, der sikrer, at du lander godt.
 2. Deltag som ‘light’ deltager Deltag udelukkende som observatør eller repræsentant, når vi behandler andres problemstillinger i opstillinger. At deltage på denne måde er også meget givende og udviklende, da det ikke er tilfældigt, hvad du bliver inviteret til at repræsentere. Din investering for denne version er kun 750 kr for begge dage. Som repræsentant får du ikke din egen opstilling på programmet, men du får en masse ‘udviklingsgaver’ i form af konkrete indsigter og helingsprocesser fra de andres – og du finder ud af hvad opstillinger er og kan. Også her er du velkommen til at deltage i det opfølgende fælles online opsamlingsmøde.

Da der er begrænsede antal pladser, er det først til mølle: Du booker din plads på  knappen herunder.

Holdstørrelse

5-6 med egen opstilling og op til 10 light-deltagere.

 

 

Kalender

Workshops foregår i Trekroner/Roskilde i gå-afstand fra Trekroner station. Fredag kl 17-21 og lørdag kl 10-18. Adressen er Linkøpingvej 90-190 – nærmere adresse følger i velkomstmail. Der er et par muligheder for overnatning, hvis du kommer langvejs fra, med øko-morgenmad (hjemmebagte boller med diverse plus kaffe/te og juice) før kursusstart. Du får tilbudt et fælles online opfølgningsmød, som finder sted torsdag i ugen efter workshoppen kl. 20-21.

Kursusdatoer:

Hold 2021- 9 Familieopstilling (m. Enneagrammet) d. 19-20 november + opfølgningsmøde Pladser som ‘fuld deltager’: udsolgt. Endnu ledige ‘light’ pladser.

Hold 2021 – 10 Familieopstilling (m. Enneagrammet) d. 26-27 november + opfølgningsmøde endnu ledige pladser af begge slags.

Hold 2022 – 1 Familieopstilling (m. Enneagrammet) d.  14-15 januar + opfølgningsonlinemøde endnu ledige pladser. 1 plads tilbage + light pladser.

Hold 2022 – 2 Familieopstilling (m. Enneagrammet) d.  21-22 januar + opfølgningsonlinemøde endnu ledige pladser. 5 pladser tilbage + light pladser

NB. Corona og vaccine

Vi følger reglerne og har man individuelle behov, er det godt at sige det højt. Skulle regeringen lukke os ned igen, rykker vi workshoppen online. Det fungerer også fint, giver lige så høje udbytter og kræver blot en computer og et uforstyrret sted af dig. Skulle det ske, at vi bliver lukket ned, sender jeg dig alle nødvendige informationer – og du er velkommen til at ringe til mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Du skal vide, at jeg ikke er vaccineret, og hvis jeg skal, bliver det først, når vi har set resultaterne af forsøgene, hvilket tidligst sker i 2023 (læs evt. om forsøgene på lægemiddelstyrrelsens og sundhedsstyrrelsens hjemmesider). Det fungerer fint både for mig og mine kursister. Jeg bruger kosttilskud og livsstil til at holde mit immunforsvar fit.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!