Oplev Enneagrammet med kroppen

Oplev Enneagrammet med kroppen

af | sep 9, 2019 | Enneagrammet

Enneagrammet kan opleves og læres gennem de 3 centre – hoved, hjerte og krop.

Meget Enneagramlæring foregår gennem viden og teori – kort sagt gennem hovedet. Det er spændende i sig selv, men det bliver endnu mere spændende når vi tager de andre centre i brug også. Når vi skaber oplevelser og situationer, hvor du selv kan mærke og opleve (råt for usødet) hvordan der er inden i de andre typer, skabes en forståelse og accept, som er af en helt anden dimension.

Hos Mosaic lærer du om Enneagrammet på den klassiske måde – gennem præcis viden, teori og personlige erfaringer. Men på Enneagramuddannelsen vil du også opleve Enneagramopstillinger (strukturelle indsigtsopstillinger designet med Enneagrammet), som gør Enneagrammet levende, bringer store aha-oplevelser og som ofte gør din læring morsom.

Det styrker dit udbytte. 

Enneagramopstillingerne giver dig en kropslig erfaring med hvordan det er at VÆRE de andre typer. Dette vil styrke din empati og din intuitive fornemmelse for typerne. Samtidig kan du få oplevelsen af essensen – hvordan det er at være fri for typen.

Jeg er ved at lægge sidste hånd på designet af Enneagramuddannelsen, så hold godt øje med siden her, og tilmeld dig Mosaics nyhedsbrev, så du let holder dig opdateret