Coaching og terapi

Tingene hænger sammen på det indre plan

I trygge hænder

Du er i trygge hænder

Jeg behandler psykiske lidelser og sundhedsmæssige uregelmæssigheder fx mindreværd, usikkerhed, angst, stress, søvnløshed, depressioner, angst, smerter og psykosomatiske fysiske symptomer fx overspisning, ond i knæ, udeblevet graviditet, rygproblemer, blærebetændelse mm. Tingene hænger ofte sammen på det indre plan. Behandling kan enten være individuelle sessioner men det kan også være behandlingsforløb i grupper.

I behandlingerne skaber jeg et trygt rum, hvor klienterne kan føle sig godt tilpas og ok, som de er. Det betyder at de kan tillade sig at slappe af og gå på opdagelse i deres eget indre og finde de sammenhænge og blokeringer, der skabet problemerne. På den måde kan de forløse det, der skal forløses for at helbredelsen finder sted.

Coaching og terapi

Vi bruger hele min værktøjskasse indenfor coaching, terapi, NLP, Enneagrammet, individuelle opstillinger, hypnose, essens- og sjælsarbejde. Med mig har du mulighed for at få hele paletten, lige fra konkrete værktøjer – du kan gå direkte ud og bruge i dagligdagen – til dybere indre forløsningsarbejde og healing. Vi vælger sammen det, der vil hjælpe dig bedst i din situation, og som passer til din måde at anskue verdenen på, der hvor du er på din udviklingsvej.

Coaching og terapi

Se andre metoder som kan gøre en forskel for dig eller jer!

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!