Business

Det, du kan bruge mig til 

Indsigt og udvikling skaber resultater

 

Foredrag, kurser og konsulentydelser

Få inspiration og brugbar viden med et foredrag eller kursus hos jer. Løs specifikke udfordringer i samarbejdet, med kommunikation eller motivation med et kursus eller konsulentforløb

Emner og metoder kan fx være Bæredygtig kommunikation, Sig din mening så du bliver hørt og bevarer de gode relationer,  Teambuilding med Enneagrammet eller Lederudvikling med Enneagrammet.

Foredrag, kurser og konsulentydelser for virksomheder
Lederudvikling betaler sig

Lederudvikling betaler sig

Et individuelt lederudviklingsforløb bliver skræddersyet præcist til dig, din situation og dine ønsker. Vi starter med en målsætning og jeg spørger ind til den centrale udfordring står krystal klart. Du får et fortroligt frirum til refleksion, hvor du kan tage de vigtige emner op og blive verbalt udfordret til at se på din situation på nye måder og med friske øjne. Finde nye løsninger – også i dit blinde felt. Som psykoterapeut MPF kan jeg tage mig af de tungere emner – og situationer – også. Som ekstern coach er jeg – ud over specialist i mennesker og personlig udvikling – din 100 % loyale og fortrolige sparringspartner. Din chef, kollega, konkurrent eller HR får intet at vide – med mindre DU beder mig om det.

Bog og kursus hos jer

Min nye bog Sig din mening så du bliver hørt – værktøj og teori til bæredygtig kommunikation, er velegnet til at styrke samarbejdet og kommunikationen i organisationen. Den er praktisk, motiverende, fyldt med eksempler og skrevet, så alle kan være med. Bogen kan stå alene eller den kan være en del af et kursusforløb eller supplere et inspirerende foredrag hos jer. Den kan også bruges som personalegave.

Sig din mening så du bliver hørt - bæredygtig kommunikation

Individuelt coachingforløb

Som medarbejder eller specialist kan du bruge individuel coaching, når du vil have sparring til en svær situation, overveje dine muligheder og løse dine udfordringer. Vi starter med en målsætning. Som psykoterapeut MPF kan jeg tage mig af de tungere emner – og situationer – også. Som ekstern coach er jeg – ud over specialist i mennesker og personlig udvikling – din 100 % loyale og fortrolige sparringspartner. Skal din chef eller HR have opfølgning fra min side, sker det efter aftale med dig.

Lad Skat betale halvdelen for dig

Hvis du kunne tænke dig at tage en uddannelse, komme på kursus eller få et coachforløb, men lige nu hverken har plads i dit personlige budget, eller har uddannelsespenge til gode på jobbet, så er her en anden vej.

Referencer

Alka, BankInvest, Bankpension, Berlingske Bladsalg og Service, Biolife Rekrutering, Brøndby Kommune, Chr. Hansen A/S, Coloplast, DTU, FOA, Foss, Gartneri Toftegaard, Handelshøjskolen,HK, Høje Tåstrup Kommune, If Skadesforsikring, Integra, Lundbeck, Metropol Online, Nordea Liv og Pension, Nycomed Danmark (Takeda), Olivers Pet Food, Post Danmark, Sourcing House, Sabroe Selection, Stella Nova,Techmedia, Videns og Vækst Centeret

 

Metoder

Enneagrammet, hypnose, individuelle opstillinger, NLP, coaching og psykoterapi er nogle af de metoder, jeg er uddannet i. Har du forkærlighed for at bruge bestemte metoder eller lære fx Enneagranmet at kende, kan det indgå i dit coachingforløb, Læs mere om coaching og de andre metoder jeg kan flette ind i dit coachingforløb her.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!