BurgerMaster

Intensivt webinar. Udlært på 14 dage

På dette intensive webinar får du burgerfremstilling helt ind under huden. 

Lær kommunikations-

færdigheder du og dem omkring dig har glæde af resten af livet.

 

Flyveklar på 14 dage

At lære dette én gang for alle, er noget af det bedste du kan gøre for dig selv og vigtige mennesker i dit liv.

Du vil bl.a. lære

 • De vigtige sprogflige principper, som gør dine burgere elegante og maksimalt effektfulde
 • Om kropssprogets betydning, når du vil ‘servere din burger’.
 • At give dig selv en burger, og oplev hvordan det føles og mærkes.

 

Og desuden få

 • feedback, tips og inspiration fra din lærer og medkursister, når du selv går i gang med at lave burgers til vigtige mennesker i dit eget liv.
 • træningsprogram med hjem mellem vores 2 online møder, så du kommer godt i gang.

Sådan gør vi det

 •  Vi mødes online 2 gange. Første gang gennemgår vi trin for trin de vigtige detaljer i at bygge og servere en lækker og elegant burger.
 • I tiden mellem vores 2 online møder arbejder du videre på at lave burgere til vigtige relationer i dit eget liv.
 • På vores 2. online kursus finpudser du dine færdigheder, og du får hjælp, inspiration og feedback, således at du til slut står med mindst en færdig burger til en vigtig relation i dit eget liv – samt en masse nye og nyttige kommunikationsfærdigheder og indsigter.
 • Forudsætningen for at deltage er at du har deltaget på Tal så Andre Lytter.

 

Konkret får du​

  • Undervisningsmateriale ​
  • Træningsprogram
  • 2 online​ møder

Din investering

 • Normalpris 750 kr. Lige nu 30% rabat 525 kr.​
 • Tilmeld dig nederst på siden

For dig der kan genkende noget af dette:

“Hvis min søn ikke lytter, kan jeg godt finde på at råbe. Det er jeg ked af fordi jeg godt kan se at det ødelægger hans selvværd og vores relation. Og jeg tror faktisk heller ikke at han rigtigt lytter efter.”

 

“Jeg er nogen gange konfliktsky og undlader at sige det der er svært – også selvom det er vigtigt. Det giver bagslag “

 

“Jeg er indimellem for direkte og kontant, når jeg siger min mening. Andre slår sig på mine ord”

 

“Jeg kan godt finde på at tøve med at sige det jeg egentligt burde sige, fordi der er noget  pinligt eller sårbart i det. Det er ærgerligt.”

 

“Jeg kan god finde på at holde min mening tilbage på arbejdet. Især hvis jeg tror min chef eller kollega vil føle sig kritiseret, blive vred eller provokeret.”

 

 

 

Det siger andre: 

"Da jeg er meget ked af konflikter kan jeg godt have svært ved at afslutte et besøg, hvilket var et stort problem som sundhedsplejerske for nye mødre. Mit job var at køre rundt på hjemmebesøg, og da jeg ikke kunne afslutte besøgene hos de nybagte mødre, kom jeg hele tiden bagud, hvilket stressede mig enormt. Jeg kunne nemlig ikke rigtigt for sagt til mødrene at jeg faktisk skulle videre. Men det forandrede sig da jeg lærte at lave burgere. Så nåede jeg det hele til tiden og min arbejdsdag fungerede. "

Merete, sundhedsplejerske

"Jeg troede ikke rigtigt på at burgeren virkede, men prøvede det af sådan lidt for sjov i en mail til en kollega i et datterselskab. wow, det virkede. Hun åd den råt. Siden går der faktisk ikke en dag uden jeg bruger værktøjet. Det har virkeligt effektiviseret min arbejdsdag"

Jens, produktionstekniker

"Jeg bemærkede pludseligt at min dygtige men skrappe medarbejder var blevet helt behagelig at holde møder med. Jeg slog mig ikke længere på hendes ord. Da det var så mærkbart måtte jeg spørge hende hvad der var sket - og komplimentere hende for den forandring hun havde lavet. Hun sagde at det var vores virksomheds huscoach Lene E der havde lært hende burgermetoden og at det var den hun nu brugte til vores møder. Så måtte jeg jo også selv ringe til Lene og få mig en tid. Det har haft utrolig stor betydning for mig at lære at bruge den. Især stressmæssigt. At kunne sige det jeg vil og bør, når jeg vil og til den jeg vil - fordi jeg har en metode jeg ved virker - betyder alt.

Niels, direktør

".Da min datter var teenager gik det helt galt. Vi skændtes, hun smækkede med døren og låste sig inde.. Det var føæørst da jeg begyndte at se på min egen andel i problemet og så på min kommunikation. Jeg lærte Lene at kende gennem et kursus på jobbet, og hun lærte mig burgermetoden. Da jeg begyndte at bruge den vendte min datter rundt på en 5øre og pludselig var hun til at tale med. Jeg skulle selvfølgelig øve mig og træne værktøjet, men der var resultater fra starten.

Helene, mor

Mangler du en bæredygtig julegaveidé til dem, du holder af?

Gaven til dem du gerne ser klare sig godt socialt og menneskeligt.

Måske endda en gave til dig selv?

 

 

Tilmeld dig her

Tilmeld dig ved at udfylde og sende denne. Du er endeligt tilmeldt når du har overfør beløbet via mobilepay til 50508280. Du får tilsendt et link 1 time før webinar start

12 + 4 =

Fald let i søvn

Søvnproblemer kan påvirke stressniveauet og dermed fertiliteten. Få hjælp til indsovningen med Sovehypnosen – en guidet meditation designet til at få din krop og dit sind til at slappe af, så du kan falde i en dejlig dyb søvn.

Lær at få tingene sagt

Når tingene ikke bliver sagt, hober de sig op. Det svækker relationen – og måske går den helt i stykker. Med bogen Sig din mening så du bliver hørt får du et konkret kommunikationsværktøj til at få sagt det, der skal siges – til din kæreste, til venner, familie, kollegaer og andre.

Vil du, eller en du kender, med på Tal så Andre Lytter webinaret?

Det populære 2 timers foredrag der går forud for at du kan deltage på BurgerMaster 

 

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!