Brug Enneagrammet i hverdagen

af | sep 9, 2019 | Enneagrammet, Virksomhed/ organisation

Enneagrammet er et virkeligt godt selvindsigtsværktøj. Men som værktøj til at forstå, samarbejde med og lede andre mennesker, kan det også noget helt særligt. Det sætter dig i stand til at forstå de andres grunde, til at gøre (og føle) det, de gør – dét, der måske ikke altid er lige logisk, set fra dit synspunkt. Det styrker din empati – giver dig ro.

Men at bruge Enneagrammet i forhold til andre mennesker kræver, at du kan typebestemme dem. Nogle gange kan vi bede andre om at tage en test, men for det meste ville det mildest talt være upassende (Hey bestyrelsesformand, tager du lige en test?) – eller umuligt. Rigtig stærk i relationerne bliver du først, når du hurtigt og selv kan typebestemme dem, du møder på din vej, så du kan kommunikere direkte til deres type – uden nogen form for test!

Når du deltager på Mosaics Enneagramuddannelse, styrker du din evne til at typebestemme andre mennesker. På den måde kan hele din viden om Enneagrammet komme i spil i dine relationer, både på jobbet og i dit privatliv.

Det, at være på et åbenhjertigt kursus, hvor man kan stille spørgsmål til, og kigge bagom hinandens måder at være på, studere hinandens typespecifikke kropssprog, samtidig med at alle kender hinandens Enneagramtyper, giver en helt særlig grobund for både struktureret og intuitiv læring – og en særlig evne til typebestemmelse.

Jeg er ved at lægge sidste hånd på designet af Enneagramuddannelsen, så hold godt øje med siden her, og tilmeld dig Lene Eriksen • Mosaics nyhedsbrev, så du let holder dig opdateret