Bog

Ny bog om hvordan du kommunikerer på en bæredygtig måde

Sig din mening, så du bliver hørt – og andre ka li dig

Kender du til at holde din mening og viden tilbage, fordi du er bange for at såre andre – eller fordi du vil undgå, at de føler sig provokeret eller angrebet? Jeg har skrevet en ny bog med teori, cases og nyttige lavpraktiske kommunikationsredskaber, som alle kan lære. Den er  baseret på min erfaring og undervisning i kommunikation og NLP gennem mere end 15 år samt utallige 1:1 sessioner med direktører til sekrætærer og fra teenagere til ægtemænd fra tid til anden har brug for et godt gennemafprøvet og troværdigt værktøj til at være sikker på at

Ny bog: Bæredygtig kommunikation

Bæredygtig kommunikation drejer sig om at sige det, du vil, til den, du vil og når, du vil. Og om at bevare både din egen og andres integritet og værdighed, mens du gør det. Det, der skal siges, siges på en måde, så den gode relation bevares – eller skabes.

Det er let. Denne bog giver dig teori og cases til at forstå præcis hvordan dét kan gøres og et trin-for-trin træningsprogram til at komme godt fra start.

Hvem bogen henvender sig til:

Bogen er for alle, der arbejder med, interesserer sig for eller underviser i kommunikation, selvudvikling, NLP, Enneagrammet, feedback, samarbejde, ledelse og til HR personale.

  • Kender du til at holde din mening tilbage, fordi du er bange for at såre andre – eller fordi du vil undgå, at de føler sig provokeret og angrebet?
  • Ønske du at vide, hvordan du kan skabe interesse, blive hørt og i det hele taget styrke din gennemslagskraft – samtidig med at andre har det godt med dig?
  • Kunne du tænke dig at have evnen til at få tingene sagt på en måde, så du hverken er ‘for meget’ eller ‘for lidt’, men derimod interessant og behagelig at høre på?

Se, hvad du ellers kan med bæredygtig kommunikation

Få Lene ud på din arbejdsplads

Bæredygtig kommunikation høre til på fremtidens arbejdsplads. Lene har udviklet et køreklart koncept til din arbejdsplads.

Humanistisk NLP og coach uddannelse

Vil du videre og lære flere spændende kommunikationsværktøjer? Få mere indsigt i hvordan du kan bruge sproget bevidst og smartere. Styrke din kommunikation både med andre og – ikke mindst – med dig selv? 

Enneagrammet

 I bogen nævnes Enneagrammet. Er du blevet nysgerrig, så kontakt Lene, få Enneagrammet ud på din arbejdsplads eller start med at læse mere om Enneagrammet her.

FIND MIG PÅ

Frederiksberg

Dalgas Boulevard 13, 4.tv.

2000 Frederiksberg

... samt i Roskilde og online (Zoom)

KONTAKT MIG PÅ
Telefon: 50 50 82 80
leneemosaic@protonmail.com

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene E og Mosaic

Du er nu tilmeldt!