Barnløshed – ufrivillig & uforklarlig barnløs

Psyke og helbred for singler og par i eller uden fertilitetsbehandling

Parterapi for ufrivilligt barnløse

Skræddersyet støtte- og behandlingsforløb for uforklarligt barnløse. Dette forløb skal I vælge, når I både vil have støtte til kvinden og have behandling af den uforklarlige barnløshed. 

Få modet til at få et barn alene og bliv solomor

Er du singlekvinde og skal du beslutte, om du vil have et barn alene – og hvordan? Eller, har du besluttet dig, men er du blevet i tvivl? Er det svært at stå månedlige skuffelser alene?

Hvorfor spiller sundhed på celleplan en stor rolle?

På basis sundhedssessionerne gennemgår jeg hvad, der er baseret på nyeste videnskabelige viden om sundhed. Det er let og noget alle i fertilitetsbehandling kan være med på.

Lene eriksen ønskebarn.nu

“Jeg synes børn er vigtige. Derfor hjælper jeg ønskebørn til verdenen og med at bekæmpe barnløshed”

 

Ufrivillig barnløshed har været en del af min egen rejse. Jeg er i dag mor til dejlige Clara – og altså selvvalgt solomor til ønskebarn – født 2008

Vejen dertil gik gennem:

 Ufrivillig barnløst parforhold – ufrivillig barnløshed

Overvejelser om mikroinsemination

‘Skilsmisse’

Fertilitetsbehandling (IUI,IVF) som single – overvejelser om donortype

Et usædvanligt sygdomsforløb (thrombosis jugularis)

En ufrivillig abort

Undervejs følte jeg et behov for mere psykisk og helbredsmæssig hjælp end jeg kunne få på fertilitets og jordemoder klinikkerne. Derfor disse forløb med alt det jeg siden har lært om psyke og helbred. 

 

Flere hundrede kvinder og par

Allerede nu har jeg hjulpet mange hundrede ‘skrukke’ kvinder og mænd med alle aspekter af det at blive gravid – og især af ikke at kunne blive gravid, når man ønsker det.
Jeg har bl.a. bidraget til at de:

=
er blevet gravid trods diagnosen uforklarlig barnløshed
=
træffer sin egen personlige og velkvalificerede beslutning om at vælge (eller fravælge) at blive selvvalgt singlemor, og hjulpet dem med at overskue konsekvenserne deraf.
=
forløser og komme ud af stress og depression under fertilitetsbehandlinger
=
holder modet oppe trods skuffelser og frustrationer, holder sammen på parforholdet og vokse sammen under fertilitetsbehandlingernes pres.
=
forløser ophobede følelser og blokeringer, der hæmmer fertiliteten når mulighederne var udtømte, give slip på drømmen om et barn, græde ud og ny-orientere sig i livet på en sund måde
=
kommer sig (og healer sig) efter ufrivilligt at have mistet en eller flere graviditeter under fertilitetsbehandlingen
=
bearbejder fødselsreaktioner og depressioner
=
får nye kommunikationsevner og strategier både i forhold til omverdenen og i parforholdet
Parterapi for ufrivilligt barnløse og uforklarligt barnløse

Parterapi for ufrivilligt og/eller uforklarligt barnløse

Du havde sikkert forventet at et barn skulle være en naturlig forlængelse af at elske og ville hinanden. Det skulle være let og naturligt, men nu viser det sig at være svært. Rigtigt svært. Det er et chok.

Svære følelser og reaktioner opstår. Følelser, som du måske ikke har kendt til i det omfang før fx afmagt, tristhed, skam, skyld, afsky eller vrede. Det kan påvirke din selvopfattelse og opfattelse af din partner – både som kvinde og som mand. Måske reagerer du på måder, som er svære for dig selv at genkende – og for partneren at rumme.

Mine intentioner med mit arbejde omkring ønske- og donorbarn

Min intention er, at gøre vejen til barnet lettere, hurtigere, smukkere og mindre smertefuldt, end jeg selv oplevede det. Det gør jeg ved at supplere fertilitetsbehandlingen på klinikkerne med de ydelser, som de typisk ikke tilbyder, og med de faglige vinkler, som de typisk ikke fokuserer på eller er uddannede i. Vinkler, som jeg med min ernæringsfaglige og psykologiske baggrund, har særlige forudsætninger for at bidrage med.

Ønskebarn og donorbarn
Singlekvinde - solomor

Singlekvinde – solomor

Jeg har hjulpet hundredvis af singlekvinder med at tage deres ønske om et barn alvorligt, og med at få ønsket gjort til virkelighed – både ved individuelle sessioner, på mine beslutningsworkshops og med mit populære foredrag ‘Hej Kvinde, tør du få et Barn alene?‘ i FOF København og Århus (der typisk har 50-80 deltagere). Desuden med min (utilsigtede provokerende men meget debatskabende) kronik i dagbladet Information og en lang række åbenhjertige interviews, der både er gengivet i radioen og mange steder i dameblade og pressen.

"At få min egen datter, er det største og bedste, der til dato er sket i mit eget liv, så jeg vil gerne være med til at hjælpe andre kvinder og mænd med at opleve det samme."

Lene Eriksen, psykoterapeut mpf, coach, cand brom og forfatter

"Jeg er i dag 54 år og sammen med min kone Agnete (48 år) har vi en dejlig sund datter på 7 måneder. På intet tidspunkt har vi brugt fertilitetsbehandling! For os var graviditeten baseret på både nyeste videnskabelige viden om sundhed"

Michael Jensen

"5 sessioner med Lene har givet mig mere end 2 år hos en psykolog. Lenes fabelagtige evne til at se og forstå mig, gør at jeg føler mig tryg hos hende. Hun er helt fordomsfri, og meget menneskelig selvom hun siger tingene, som de er. Hun skærer nænsomt ind til benet af problemet, har erfaring og ved hvad hun taler om. Nogle gange føler jeg virkelig, at hun forstår mig bedre, end jeg selv gør."

Dorte, forsikringsmedarbejder

"Tak for nogle givende sessioner, Lene! Vores parforhold var ved at knække under belastningen fra fertilitetsbehandlingerne, men du gav os et trygt sted at få snakket ud uden at det endte i skænderier. I dag vil jeg sige at vi kom styrkede ud af fertilitetsbehandlingen. Selvom du er kvinde formåede du via whiteboard og modeller at nå min mand, som var helt høj efter vores første session. Din strategi med at kombinere par – sessioner med individuelle sessioner er smart – vi kunne både gå i dybden individuelt og udvikle vores parforhold sammen. Vi havde meget glæde af at lære Enneagrammet at kende."

Anne og Jakob

"Jeg fandt frem til Lene, fordi mit store ønske om at få et barn nu og min kærestes ønske om at vente, gav en del udfordringer i vores ellers skønne forhold. Gennem samtale fandt Lene og jeg ud af, at der var en masse andre følelser forbundet med mit ønske om et barn, og uge for uge blev kommunikationen mellem min kæreste og jeg markant bedre. Efter bare fire samtaler med Lene, gik baby-emnet fra at være et betændt problem i forholdet, som gav os frustrationer og tristhed, til nu at være noget vi kan glæde os til sammen - når den tid kommer. Lene gav mig værktøjerne til at ændre mit fokus på ønsket om et barn, så jeg kunne finde ro og nyde det sted jeg er i livet lige nu. Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Lene - det har givet mig en belysning af tingene, som jeg ikke kunne have fundet frem til uden den hjælp."

– Gabriella ‘skruk’ kvinde

"Selvom min kæreste og jeg kun er i begyndelsen af 30’erne kunne vi ikke blive gravide. Fertilitetslægerne kunne ikke forklare det – vi er sunde og raske. Vi var begyndt at overveje fertilitetsbehandling, men så mødte jeg Lene og efter et forløb med hypnose og samtale, var jeg gravid! Er ikke i tvivl om at det er pga. den indre ro jeg fik gennem vores arbejde, at jeg nu er gravid!"

– Sidsel, fysioterapeut

Vil du vide mere om barnløshed eller booke en tid

Fortæl mig hvad I gerne vil vide mere om og så vender jeg hurtigst muligt tilbage til jer.

13 + 2 =

FIND MIG PÅ

Frederiksberg

Dalgas Boulevard 13, 4.tv.

2000 Frederiksberg

... samt i Roskilde og online (Zoom)

KONTAKT MIG PÅ
Telefon: 50 50 82 80
leneemosaic@protonmail.com

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene E og Mosaic

Du er nu tilmeldt!