Bæredygtig kommunikation på jobbet

Med dette koncept får I evnen til at få sagt det, der skal siges. På en måde, så I både er sikker på, at I selv bliver hørt, men også at den anden føler sig respekteret og værdsat.

Når tingene ikke bliver sagt, hober de sig op. Informationsflowet og samarbejdet bliver ramt, og måske går det helt i stykker. Det skaber relationel stress. Vi kender det både fra jobsituationer og i privatlivet. 

På den anden side, kan også for direkte og bramfri tale ødelægge samarbejdet – både på job og privat. Det kender vi også godt. Så, hvad gør den opmærksomme leder? 

Bæredygtig kommunikation: BK konceptet 

Evnen til at sige din mening og samtidig gøre det på en måde, der skaber gensidig respekt, anerkendelse og gode relationer, er en nøgle i alle organisationer og private forhold. Lær selv at sige din mening – og det du har på hjerte – på en måde, så ingen bliver såret eller provokeret.  Og lad din organisation lære det også! Når I har lært at bruge konceptet, vil I kunne bidrage og udvikle hinanden og organisationen på et helt nyt plan.

Dette er fremtidens metode. 

Kunne du tænke dig, at have evnen til at få tingene sagt, så du hverken er ‘for meget’ eller ‘for lidt’ – men derimod interessant og behagelig at høre på?

Lad os indføre Bæredygtig Kommunikation hos jer!

– få konkret kommunikationstræning, opnå større gennemslagskraft, styrk hinanden og organisationen

Når vi indfører bæredygtig kommunikation hos jer tager Lene Eriksen jer gennem en rejse, hvor vi starter med ‘kunsten at sige sin mening’, om konsekvenserne af ikke at gøre det og om gevinsten ved at mestre den færdighed. Derefter lærer I konkret, hvordan I kan gøre det – med afsæt i konkrete og relevante cases fra jeres dagligdag.  

 I organisationen betyder implementering af bæredygtig kommunikation:

 • lettere ledelse
 • større informationsflow,
 • mindre behov for negativitet og sladder,
 • stærkere samarbejds- og ledelsesevner,
 • mindre relationel stress og større selvtillid hos den enkelte.

Alt i alt mulighed for større produktivitet og evne til at håndtere fremtidige udfordringer. 

Varighed

Kurset kan spænde fra 2 1/2 time til 1-2 dage afhængigt af hvor godt implementeret værktøjet skal være, når vi skilles.

Med BK bygger du og kollegerne hinanden op

Konceptet kan mere end at få dig til at blive hørt! Det skønne ved bæredygtig kommunikation er, at det også sætter dig i stand til at bygge de mennesker, der er omkring dig, op.

(Og hvad sker der så? Ja nemlig! De kan lide dig! Og de kan lide sig selv!)

Guld værd for dig, der er moderne motiverende leder.

BK-værktøjet gør jobbet lettere for både markante og tilbageholdende ekstroverte og introverte

Det særlige ved værktøjet til bæredygtig kommunikation, er, at det gør livet lettere for både introverte/tilbageholdende og ekstroverte/markante ledere og kollegaer. Når værktøjet implementeres i organisationen vil alle få gavn af det. I vil have et fælles sprog, der kan gøre en stor forskel i dagligdagen.  

Læs min bog om bæredygtig kommunikation i praksis!

 • Kender du til at holde din mening eller viden tilbage, fordi du er bange for at såre andre?
 • Eller fordi du vil undgå, at de føler sig provokeret, angrebet eller ikke kan lide dig?
 • Eller, kommer du nogen gange til at sige tingene for hårdt og kontant?

Det gør vi vist alle, fra tid til anden!

Derfor har jeg skrevet en bog, der konkret kan lære dig hvordan. 

Bogen indeholder:

 • et kommunikationsværktøj, som alle kan lære, samt
 • teori, cases og trin-for-trin træningsprogram, så du kommer godt i gang.

Den er baseret på min erfaring og undervisning i kommunikation og på NLP uddannelser gennem mere end 15 år, samt flere hundrede 1:1 sessioner med mennesker fra stort set alle jobfunktioner og livssituationer.

Bogen henvender sig til:

Bogen er for alle, der gerne vil trives godt – og kunne udtrykke sig frit – i deres relationer. Den er for dig, der interesserer dig for – eller indimellem bøvler med – kommunikation, relationer og det sociale. Den er også for dig, der arbejder med, interesserer sig for eller underviser i kommunikation, selvudvikling, NLP, Enneagrammet, feedback, samarbejde og ledelse. Den er også for HR personale.

Køb bæredygtige gaver!

Med bogen ‘Sig din mening, så du bliver hørt’ får du et konkret værktøj – Bæredygtig kommunikations (BK) værktøjet – til at få sagt det, der skal siges til din kæreste, til venner, familie, kollegaer, chefen, bestyrelsesformanden og andre vigtige mennesker på din vej. Det sænker den relationelle stress, støtter det gode klima mellem jer, løfter dig ud af uhensigtsmæssig tilbageholdenhed og baner vej for et samarbejde med respekt og ligeværd. Med bogens værktøj er du sikker på, at ingen bliver provokerede, sårede eller kede af det, når du siger det, du vil.

Tværtimod, så løfter du dem ind i respekt, ligeværd og selvtillid – samtidig med, at du får sagt det, der er vigtigt for dig at få sagt!

Guld værd både på jobbet og i familielivet!

Få individuel BK-træning; Motorvejen til mestring
Bog plus 2 sessioner

Her kombineres bog med 2 individuelle sessioner, der tilpasses netop dig og din relation.

Træningen er for dig, der seriøst

 • ønsker at forbedre og styrke en vigtig (men udfordrende) relation,
 • vil styrke dit selvværd, jeres ligeværd og den gensidige respekt i relationen
 • vil øge din gennemslagskraft og dine kommunikationsevner for resten af livet, og som
 • ønsker at tilegne dig bogens værktøj til et kompetenceniveau, hvor det er naturligt og nemt, at få sagt det du vil i din hverdag på job og privat

Du får konkret sparring på dine formuleringer, til de sidder lige i skabet! Sessionerne foregår på Frederiksberg, i Roskilde eller on-line (praktisk og nemt!).

2 coaching sessioner + bog


Investering 3470 kr

* Ekstra sessioner og bøger kan tilkøbes

Bæredygtig kommunikation er fremtiden

Fremtiden tilhører dig, der er i stand til at give dem omkring dig, følelsen af at de er dygtige og værdifulde. Dig, der kan bygge deres selvtillid og følelse af at være respekteret op – samtidig med at du står fuldt ud ved dig selv! 

Bæredygtig kommunikation drejer sig om at sige det, du vil, til den, du vil og når, du vil. Og om at bevare – og styrke – både din egen og den andens integritet og værdighed, mens du gør det. Det, der skal siges, siges på en måde, så den gode relation bevares – og styrkes. Både du og den anden støttes og styrkes. Konceptet og bogen giver dig et praktisk kommunikationsværktøj, som er let at bruge. En færdighed der vil støtte dig resten af livet både i private og professionelle sammenhænge. Et win-win-win-værktøj.  

Det, du også kan med bæredygtig kommunikation:

Få Bæredygtig kommunikation ud på din arbejdsplads

Bæredygtig Kommunikation hører til på nutidens og fremtidens arbejdsplads. Lene har udviklet et køreklart koncept og I kan vælge mellem et bæredygtigt foredrag, kursus eller som implementerede forløb. I kan også få Bæredygtig Kommunikation som en del af coachingforløb.

Enneagrammet

 I bogen nævnes Enneagrammet. Er du blevet nysgerrig, så kontakt Lene.

Følg hendes Enneagramkurser eller få Lene ud og fortælle jer om Enneagrammet på din arbejdsplads. 

Humanistisk NLP og coach uddannelse

Vil du videre og lære flere spændende kommunikationsværktøjer?

Få mere indsigt i hvordan du kan bruge sproget bevidst og smartere. Styrke din kommunikation både med andre og – ikke mindst – med dig selv? 

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen • Mosaic

Du er nu tilmeldt!