Kender du til bæredygtig kommunikation?

Sig din mening, så ingen bliver stødt, men du bliver hørt

Teori og værktøj til bæredygtig kommunikation

Bæredygtig kommunikation – ideen og konceptet 

Evnen til at sige din mening og samtidig gøre det på en måde der skaber gensidig respekt, anerkendelse og gode relationer er en nøgle i alle organisationer og private forhold. Lær selv at sige din mening – og det du har på hjerte – på en måde, så ingen bliver såret eller provokeret. Og lad din organisation lære det også. Når du virkeligt har lært at bruge konceptet, vil du kunne sige din ærlige mening, så andre ‘labber’ den i sig. Fremtiden kalder på bæredygtig kommunikation.

Bæredygtig kommunikation

– få et konkret kommunikationsværktøj til at opnå større gennemslagskraft

De fleste mennesker har situationer og relationer, hvor der står for meget på spil, og hvor det derfor er svært. For nogle er chefen den sværeste – for andre er det i privatlivet. Men uanset hvor jeres udfordringer er hver især, så skaber det stress hos den enkelte, når han eller hun ikke er i stand til at sige sin mening frit – herunder også at sige fra og til. Desuden opstår misforståelser og ineffektivitet i organisationen – og privatlivet.

Kommuniker bæredygtigt som leder og mellemleder. Du er i ‘krydsild’ mellem din egen leder og medarbejderne, så her er det især vigtigt at mestre denne evne – både opad og nedad i organisationen. 

Om kurset

På dette kursus tager Lene Eriksen jer gennem en erkendelsesproces om ‘kunsten at sige sin mening’, om konsekvenserne af ikke at gøre det og gevinsten ved at mestre den færdighed. Metoden er så enkel, at alle kan være med.  

Undervisning og udbytte

Med bæredygtig kommunikation får du et værktøj, der gør det let at komme med dine forbedringsforslag, ønsker og krav, og samtidig gøre det på en måde, der styrker de andre – kollegaer, samarbejdspartnere og chefer – og som efterlader dig med en god selvfølelse og høj ‘likeability’ i organisationen.

Gennem indsigt, værktøjer og øvelser giver kurset jer forudsætninger for at stå ved jeres mening og bidrage med den på en måde som styrker hele organisationen. 

Varighed

Kurset kan spænde fra 2 1/2 time til 1-2 dage afhængigt af hvor godt indarbejdet værktøjet skal være, når vi skilles.

Læs Lenes nye bog med værktøj og teori til bæredygtig kommunikation

Bæredygtig kommunikation - Sig din mening så du bliver hørt

Se andre kurser hvor bæredygtig kommunikation kan spille en vigtig rolle

Boost hverdagen og ha’ mere energi på jobbet

Ryd op i forhindringerne i dit liv og bearbejd det, der er sårbart, svært og vigtigt med et boostforløb.  

Enneagramkursus hos jer

Enneagramkurser og foredrag bruges til at styrke samarbejdet, forståelsen for hinanden og relationerne. Få et godt grin og bliv klogere. Foredrag fra 3 timer til kurser over flere dage. Kontakt Lene og vend jeres ønsker med hende.

Forstærk udviklingsforløbet

Gør dit leder eller medarbejderudviklingsforløb endnu mere stærkt og spændende. Kombiner coaching med fx Enneagrammet, hypnose og bæredygtigt kommunikation, og forstærk udbyttet.

Få inspiration

- og hold dig opdateret fra Lene Eriksen | Mosaic

Du er nu tilmeldt!